Væk med skraldet - ind med noget syndigt

Jeg nåede ikke at tænke på morgenmad i dag, da jeg kom lidt sent op og skulle skynde mig i bad, inden at turen gik ned til genbrugspladsen. Viceværten havde nemlig tilbudt at vi kunne køre al mit affald væk i dag. Den idé havde halvdelen af byen så også fået. Eller okay, måske lidt overdrevet, men der var ufattelig mange der også skulle derned. Men vi var heldigvis hurtigt færdige.

Inden turen gik hjem igen fik jeg ham lige til at køre ind forbi Lidl. Jeg har cravet deres møllehjul (rundstykker) siden sidste gang jeg købte et par stykker derude. Så købte lige et par stykker med hjem til min sene morgenmad. Og prikken over i'et blev lige en kop varm kakao med kaffe tilsat en kugle nougat-is. Åhhh det er mange år siden jeg har fået sådan en kop, så det smager bare ekstra godt nu. Ja det er en smule (meget) syndigt, men det er jo også Lørdag. :D

Vil nyde et par timer for mig selv og så skal jeg ellers igang med en masse praktisk. Håber I andre får en dejlig Lørdag og har en spændende weekend planlagt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)