Et lille rap over nallerne fra morgenstunden af

Jeg startede min morgen ud med at tage til PTSD-behandling. Vi fik snakket om en masse og på et tidspunkt virker det som om hun tvivler på mig og det jeg siger. Jeg går lidt i panik, for hvad har jeg nu sagt som har fået hende til at reagere sådan? Hun nævner intet men beder mig om at skrive en problem-liste til næste gang. Altså en liste med de udfordringer jeg har i hverdagen. Derudover skulle jeg begynde at være lidt mere hård og sige "NEJ" til mange ting, da jeg har det med at overbooke mine dage og derved bliver for stresset og udbrændt - hvilket resulterer i at jeg er fuldstændig flad i flere dage efter. Jeg skal afstresse noget mere. Og så skulle jeg virkelig overveje ADHD/ADD medicin mener hun. Næste gang er det så psykiateren jeg skal snakke med, så det skal nok blive spændende. Men fik i den grad en løftet pegefinger dernede.

Inden jeg kørte hjem stoppede jeg ved kirkegården som jeg tidligere på morgenen var et smut forbi. Det er simpelthen så smuk et område. Og så med udsigt ud over havet. Her ville jeg virkelig ikke have noget imod at hvile når jeg en dag ikke er her længere.

Inden turen gik hjem var jeg forbi Lidl efter noget solcreme de skulle have på tilbud. Var heldig at gribe to faktor 30 sprays og en after-sun og så var der ellers tomt. Damn det var hurtigt revet væk! Men nu har jeg endelig noget solcreme igen.

Resten af dagen har stået på et par timers lur (sov elendigt i nat) og nogle timers læsning på altanen. Og så er jeg igang med at se om ikke jeg kan få lov til at forkæle jer besøgende denne Sommer med lidt giveaways i anledningen af bloggens fødselsdag. Har smidt nogle tråde ud og så må vi se hvor der bliver gevinst. Håber på et par stykker. :D

Nå.. Jeg vil finde noget cider frem, skære lidt skiver citron og lime, finde mine små lækre romkugler fra slikskabet og så står den ellers på lidt mere læsning inden der igen i dag kommer Melodi Grand Prix semifinale. Blev en smule skuffet i Tirsdags, men håber mine favoritter går videre i dag. Og så skal der hygges MAX på Lørdag når det store show vises på skærmen. Det er en fast tradition jeg IKKE vil droppe for noget. En skam jeg ikke kan hygge sammen med min søster, men så må jeg bare hygge selv. Ha' en god aften alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)