Har forsøgt at acceptere det som det er lige nu

Det blæser lidt i dag, så jeg tænkte at jeg ville få nemmere ved at acceptere vejret som det er lige nu. Jeg tog derfor min bog under armen og smuttede ned på græsset. Det var faktisk okay at sidde dernede. En smule varmt, men det hjalp lidt at vinden kølede lidt. En af naboerne sluttede sig til mig kort tid efter jeg var kommet derned, så fik faktisk ikke rigtig læst noget, men jeg nyder dage som i dag hvor man sidder nogle stykker nede på græsset og bare snakker. Det er en af de ting jeg nyder ved at bo her. Der er ikke mange tilbage, men der er stadig et par stykker af os "gamle" beboere der godt kan lide at mødes på græsset til lidt sludder for en sladder. :D

Nu sidder jeg bare med det dilemma at jeg ikke aner hvad jeg skal finde på af mad. Gider ærligtalt ikke at skulle stå og lave noget, og da slet ikke handle på dette tidspunkt af døgnet. Det vrimler med mennesker nede i byen nu. Så overvejer om man skulle kigge på Just-Eat. Det er ikke lige det bedste for mig, og nok heller ikke det jeg har mest lyst til, men... det er lige hvad jeg magter i dag. Så må jeg cykle en ekstra lang tur efter min tid hos PTSD-behandleren i morgen.

Håber I andre får nydt vejret inden det igen her i weekenden er væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)