Gør Sætningen Færdig TAG #18

Jeg arbejder i øjeblikket på at finde lidt overraskelser til jer besøgende i form af et par giveaways. Jeg har nævnt det før, men ja jeg er igang med at se om jeg kan finde lidt ting jeg kan forkæle jer med. Hvis det bliver muligt, så skal det selvfølgelig være noget der er oplagt at bruge her i Foråret/Sommeren. Så kryds fingre for at jeg får kontakt til de mennesker jeg har skrevet til.

Jeg læser lige pt. den sidste bog af Dan Brown der hedder "Inferno". Jeg har haft de to sidste af hans bøger liggende i et par år uden at få dem læst, og nu skulle det altså gøres. Men jeg har derudover omkring 120 bøger som jeg endnu ikke har fået læst, og som egentlig bare står og venter på at det bliver deres tid. :P Men jeg er inde i en krimi-periode så det er den genre jeg læser nu.

Jeg skal blive bedre til at sige "Nej". Har sagt det så mange gange før, men det er virelig blevet et stort problem for mig. Jeg vil jo helst ikke skuffe nogen og jeg vil jo gerne hjælpe, men... det er bare begyndt at blive dyrt på min helbreds-regning. Jeg får det værre og værre for hver gang jeg overbooker mig selv og det påvirker psyken super meget. Så selvom jeg virker glad og rask udadtil så er det ét stort kaos indeni. Så jeg bliver nødt til at være lidt kold når det kommer til det med at love mig selv for meget væk til ting. Bliver folk skuffet, må jeg blive ved med at sige til mig selv at det ikke er kræfterne værd hvis jeg ender med at blive mere syg af det. Det er ikke mit problem. Folk må bare lære at de ikke er verdens navle og at jeg også har brug for lidt tid for mig selv. Det er skide hårdt og jeg siger stadig ja til mange ting, men... jeg bliver simpelthen nød til at tage mig sammen.

Jeg håber at jeg snart får tid og mulighed for at lave en masse spændende looks. Som sagt så mangler jeg en del af de produkter jeg skal bruge, men når de kommer, så håber jeg at jeg får tid til at lege en masse med det. Har så mange idéer jeg gerne vil føre ud i livet. :D

Jeg er for tiden utroligt utålmodig. Jeg har det lidt i perioder, hvor jeg næsten ikke kan være i mig selv, fordi jeg er ikke kan klare ventetiden. Jeg har et par pakker på vej der er utroligt forsinket og det gør mig irritabel. Derudover så har jeg småting på vej fra eBay og Wish som jeg skal bruge til et look, og jeg vil bare så gerne have det lavet! ARGH! *Hahahah* Det er forfærdeligt at have det sådan.

Jeg har især glædet mig til at modtage min Goodiebox, Beauty Box og min fødselsdagsgave fra min kusine. Begge boxe er forsinket og gaven ankommer forhåbentlig om en lille uges tid.

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er når jeg ser/hører folk lyver eller når jeg ser folk være fysisk ondskabsfulde overfor hinanden. Jeg har haft alt for mange mennesker i mit liv der konstant løj om alt, som brugte vold når de ikke kunne klare modgang og som generelt bare var svin overfor andre mennesker som ikke lige havde den samme holdning osv som dem. Jeg bliver simpelthen så indebrændt når jeg ser andre mennesker være sådan og samtidig med benægter sandheden. Burde være ligeglad, men det er svært når sådanne mennesker konstant dukker op overalt.

Vejret har været fantastisk i nogles øjne, men jeg er på ingen måde til denne klamme varme. Det bliver simpelthen for meget for mig. Jeg hader når jeg selv sveder og synes det er super klamt - og vil helst ikke være i nærheden af andre mennesker når de sveder. Ad! Så jeg har forsøgt at holde mig for mig selv i disse dage hvor det har været rigtig slemt. Har dog forsøgt at få lidt farve på min gennemsigtige hud, men holder ikke engang en time, så er jeg inde i skyggen igen. Jeg er bare ikke et Sommer-menneske.

Min weekend ville blive perfekt hvis der ikke kommer nogle uventet ting der skal ordnes. Hvis jeg bare kan få lov til at koble 100% af og bare komme lidt ovenpå igen. Og det passer mig faktisk fint at vejret bliver skidt, for så kan jeg putte under et tæppe sammen med Prinsen, hygge med en bog eller to og bare dovne den. Ja! Det er sku det jeg skal. :D

Jeg har lyttet meget til de sange de forskellige lande deltager i det internationale Melodi Grand Prix med. Jeg har nogle favoritter, men jeg savner noget unikt. Jeg mangler nogle jungletrommer, irsk folkemusik og line dance, tyrkiske toner og bare... ja.. noget fra deres kultur. Alle sangene smelter bare sammen som det er nu og det synes jeg er synd. Der er ikke noget specielt og spændende over dem længere. Men.. Der er som sagt et par stykker jeg synes er gode, og dem håber jeg får en høj placering i finalen i morgen.

Jeg savner min søster helt forfærdeligt i disse dage. Kan godt mærke at jeg mangler en jeg kan snakke med om mine tanker og problemer og omvendt. Vi plejer ikke at græde hos hinandens skulder, men med årene er vi begge blevet mere og mere skrøbelige og jeg føler vi har mere brug for hinanden nu end nogensinde før. Det bliver sværere og sværere at finde gode veninder og bekendtskaber med alderen. Et problem vi begge slås med. Så vi lider virkelig under den store afstand der er imellem os.

Jeg kunne godt spise noget fedtet og lækkert grillmad lige nu. Har desværre kun salat og kylling, så det bliver ikke rigtig det samme, men hold da op hvor kunne det være lækkert. Kunne dog også godt guffe noget flæskesteg i mig - en af naboerne skal have det for jeg kan dufte det - men jeg får ikke spist en hel steg, så.. det må vente til jeg en dag bliver inviteret på det. Men der går længe før jeg får mulighed for det dog. Jeg skal nemlig på noget detox her de næste par uger.

2 kommentarer:

 1. Hader også varmen. Da den startede i sidste uge handlede jeg ind onsdag og gik først ud af min dør igen her onsdag.. Kan simpelthen ikke klare det.

  Når jeg laver steg skærer jeg den over og laver kun det halve så er der til 2 dage. Bare fordi man er sig selv kan man godt lave et lille stykke steg.

  Coalminer ligger også og daser på gulvet.. Pelsen reger i næste måned :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg dog glad for at høre at der er flere af os. :)
   Jeg spiser ikke ret meget kød, så selv en halv steg er meget.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)