Et af de sociale medier jeg bruger mest - Instagram

Jeg bliver ofte spurgt hvilke sociale medier jeg bruger, da jeg jo ikke rigtig er så meget på Facebook - i hvert fald ikke på min alm. profil. (Jeg bruger en app der gør at jeg kun ser det der foregår i forbindelse med min Facebook-page til bloggen) Svaret til det er - nok ikke særligt overraskende - Twitter og så tjekker jeg også flere gange dagligt mine fire Instagram profiler

Ja jeg ved godt at fire lyder af mange, og jeg havde også kun en i starten, men jeg har så meget forskelligt på den profil, og jeg blev flere gange spurgt, om jeg overvejede at lave separate profiler til fx Cosmo, Makeup og skønhed osv.. Jeg overvejede det længe og besluttede mig ret hurtigt at Cosmo skulle have sin egen, og så kunne jeg holde min kalender-kreativitet på en profil for sig også. Den har dog stået stille længe nu, så ved ikke helt om jeg skal sløjfe den eller lade den være i tilfælde af at lysten til det kommer tilbage en dag. Derudover så fik jeg her den anden dag idéen til at lave en særskilt til mine looks og andet der har med skønhed at gøre. Der kan jo godt gå lidt imellem jeg får lavet looks så det er ikke altid at folk ligger mærke til det. Det kan man så nu når det er delt op.

Selvom jeg har de forskellige profiler, så betyder det ikke at disse ting ikke kommer på min alm. profil også. For de gør de. Jeg smider det så bare også op i deres egen profil. Så bliver jeg nemlig ikke så ked af det, hvis jeg en dag vælger at lukke dem ned igen. For så har jeg det stadig på min alm. profil.

Hvis I har lyst, så skal I være mere end velkommen til at følge dem alle sammen. I kan se dem her:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)