Jeg smelter væk i disse dage

Har virkelig følt mig klam her de sidste par dage. Det er simpelthen for varmt. Smelter i den hede her. Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen - jeg er IKKE et Sommer menneske. Jeg er ikke skabt til at bo i de varme lande, så når det bliver varmt her i DK drømmer jeg mig væk til koldere klimaer. Så selvom jeg gerne vil have lidt farve på mine transparente krop, så vil jeg helst sidde i skyggen med en ventilator på max lige i kryderen.

Der er ikke sket ret meget i dag, da jeg ikke kan holde ud at bevæge mig ret meget. Igen det er simpelthen for varmt. Men jeg har alligevel været på en lille cykeltur for at hente et par pakker på posthuset. Jeg har endnu ikke fået de ting jeg skulle have haft for et par dage siden, så er en smule irriteret. Giver dem dog ugen ud, men er det ikke nået frem der, må jeg kontakte de forskellige. Hader at måtte rykke for ting, men når man betaler for det, så vil man jo gerne have det hjem.

Jeg vil også super gerne lave et par looks, men... igen er det for varmt. Min hud bliver fedtet med det samme, og så er det altså ikke skide fedt. Så forhåbentlig bliver det køligere snart så jeg kan få leget lidt mere. Har så mange idéer. :D

Ehm... ikke ligefrem det mest positive indlæg. SORRY! *Hahahhahha* Det er varmen. Jeg bliver en smule gnaven når temperaturen kommer over 15 grader.

Smutter. Forhåbentlig er humøret mere positivt i morgen. :D Håber I der elsker klam varme har nydt vejret i dag. Jeg finder nok skyggen igen i morgen. Efter jeg selvfølgelig er kommet hjem fra alt det jeg skal. Hygge hejsa!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)