Rosa Guld farvet Solbriller fra eBay

Jeg havde glædet mig helt enormt til at få disse fede solbriller hjem, som jeg havde bestilt på eBay. Billedet af dem var nemlig så fint og havde en virkelig flot rosaguld farve, men da jeg så modtog dem?! De er langt mere guldfarvet end de er rosaguld. Så jeg blev faktisk utroligt skuffet. Det rosa skær der var på billedet er ikke særligt fremtrædende i virkeligheden, og det var jo det der gjorde at jeg bestilte dem hjem. At de var rosaguld-farvet.

Men de har en fin form og jeg siger ikke, at jeg ikke vil komme til at bruge dem, for det vil jeg nok. Skal bare lige acceptere at de er mere guld end noget andet. *Hehe* Og de har en god mørke i glasset som gør dem egnet som solbriller. Når man giver under 40 kr for et par solbriller, skal man passe på med at have for høje forventninger.

På disse billeder ser I bedre farven. Der er en liiiiiille smule pink i glasset, men det er meget minimalt. Og selve stellet er meget gulligt guldfarvet. Overvejer at prøve at bestille et andet par hjem der også skulle være rosaguld, men... argh... Der går bare så længe inden de når frem og ville så gerne bruge dem til et look jeg har planlagt. :P Må se om jeg kan bruge disse alligevel.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)