Mine Flydende Eyelinere - og hvad jeg bruger dem til

Nu er jeg blevet spurgt ind til et par af mine looks nogle gange - hvordan jeg laver de pletter jeg en gang imellem dekorerer mine looks med - og tænkte det var på tide at afsløre det til jer alle. Selvom det for mig virker ret indlysende. :P Men jeg bruger flydende eyelinere til det, da alm. eyelinere ikke kan gøre jobbet uden at det bliver... et værre rod. Så tricket er flydende eyeliner.

Jeg bruger dog aldrig flyvende eyeliner omkring vipperne, da jeg ikke vil have noget der er for flydende for tæt på mine øjne. Så der bruger jeg alm. eyelinere i gel eller blyant-form. :)

Jeg har desværre ikke så mange i min samling - endnu, men I ser her dem jeg har på nuværende tidspunkt. Jeg har to glitter eyelinere fra Elf, som jeg egentlig ikke bruger så tit, men en gang imellem er det skægt at give sit look et lille pift med dem. Bruger mest mit løse glitter, men det kan være lidt tidskrævende en gang imellem, og der er det nemmere med disse.
Derudover så har jeg en hvid perlemor eyeliner fra eBay, som jeg bruger en gang imellem. Jeg er dog ikke vildt imponeret over den, da den ikke er til at få jævn når man påfører den. Men den er da fin nok til at lege lidt med.

Sidst men ikke mindst, så har jeg mine tre matte eyelinere. Den sorte er fra GOSH og den hvide og den blå er mine nyeste i samlingen og er fra Rimmel London. Den blå og den hvide vil I se i to-tre kommende looks her i Juni.

Jeg er på jagt efter mange flere farver af den matte slags. Synes dog det er svært at finde nogen, da det primært er sort og brun man kan få. Og vil ikke give en formue for dem, da denne type eyelinere gerne er dem der tørre hurtigst ud. Så hvis I har nogle idéer til hvor jeg kan få andre i sjove og kraftige farver - til billige penge - så må I meget gerne skrive til mig. Ville jeg sætte virkelig stor pris på. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)