Starter på en frisk igen i morgen

Jeg har været i et virkelig dårligt humør hele weekenden og det har faktisk været under vejs hele ugen. Der er sket nogle ting løbende som har påvirket mig meget, og det har derfor også været svært at følge C9 100%. Har sprunget nogle punkter over, og for et par dage siden fik jeg voldsom hjertebanken. Tog så kun et par shots af aloe vera Lørdag og intet i dag. Hjertebanken har været minimal, så ved ikke om der er noget i de produkter i C9 kittet som min krop er begyndt at reagere negativt op. Jeg starter dog op hvor jeg slap i morgen for at se om hjertebanken kommer igen. Gør den det, så stopper jeg nok helt med produkterne. Det ville være så ærgerligt, men... jeg bliver også nødt til at passe på. Men humøret har været det værste. Hader at være i dårligt humør.

Forhåbentlig bliver det bedre i næste uge. Jeg ved at der kommer noget med posten - hvis det da overhovedet kommer frem - har jo ventet på 8 pakker i 4 uger nu som endnu ikke er nået frem. Ved ikke hvad fanden Post Danmark laver, men dette gør ikke min holdning til dem bedre. Men skulle gerne modtage min fødselsdagsgave fra min kusine, Goodieboxen og en af de ting jeg skal bruge til mit første Festival look. Og måske en pakke fra Asos med noget til looket også. Så jeg har da det at se frem til. Og så håber jeg satme at vejret snart bliver bedre. Vil ud i den friske luft.

Så efter en ret nedtrykt dag vil jeg læne mig tilbage og læse lidt. Ses i morgen til en forhåbentlig meget bedre dag. :D

2 kommentarer:

 1. Håber du får en god start på den nye uge søde..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg godt nok også, for sidste uge var ikke værd at huske tilbage på.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)