En "ny" og super spændende TV-serie I burde se

Jeg tror ikke at det kommer som et chok, at jeg elsker TV-serier, og at jeg følger alt for mange. Lige pt har jeg 40 stk stående på min liste over, de serier der stadig kører eller som har planer om at fortsætte i nye sæsoner. Her i Maj er der dog ikke ret mange af dem der bliver sendt, så jeg har været på udkig efter en spændende og kort TV-serie jeg kunne se, imens jeg venter på at nogle andre starter op igen i Juni. Og jeg kunne se at "The Whispers" starter på Kanal5 i starten af Juni. Jeg ville så lige se om den var noget for mig, og endte faktisk med at sidde klistret til computerskærmen fra første afsnit og til slut i løbet af et par dage. Ups!

Jeg vil ikke afsløre for meget, i tilfælde af at I selv ikke har set den endnu, men det er en super spændende serie der handler om usynlige kræfter der får uskyldige børn til at gøre utænkelige og forfærdelige ting overfor deres forældre. Ting der kun gavner denne usynlige kraft. Børnene omtaler denne kraft ved navn ”Drill” og de voksne tror til at starte med at det er en harmløs usynlig ven, men de bliver hurtigt klogere. Dette farlige spil og dets mester har rødder ude i rummet og uret tikker. Det bliver et hæsblæsede ræs for at redde menneskeligheden

Har I mulighed for det, og hvis I også synes godt om denne type serie, så vil jeg helt klart anbefale jer at se den når den kommer i TV i næste måned. :D

4 kommentarer:

 1. Den er så god! Virkelig ærgerligt, at den blev aflyst :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja.. Især med den slutning første sæson har. /:

   Slet
  2. Ja! Og synes egentlig at det er lidt underligt at Kanal5 har købt den, når nu der kun er den ene sæson og den har den kæmpe cliff-hanger

   Slet
  3. Meget... Men jah.. De må vel mangle noget til deres sendeflade. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)