Regnvejrs Hygge & Shopping Ønsker

Vejrudsigten online fortalte mig i går at vi ville få solskin i dag, men det har kun været overskyet og regn, så... de planer jeg havde udendørs er blevet rykket til et ukendt tidspunkt. I stedet valgte jeg at hygge lidt indendørs. Fik lavet mig en lækker smoothie, et glas koldt vand, skåret mig lidt jordbær og fandt så også min bog frem.

Udover at ligge og hygge i det bløde, så har jeg også fået kigget lidt på nettet efter inspiration til looks jeg vil lave denne Sommer. Jeg er stadig på jagt efter farverige flydende eyelinere, men synes hurtigt det bliver dyrt når man gerne vil have en lille håndfuld farver. Har fundet ud af at NYX har nogen i præcis de farver jeg har ledt efter, men Matas her på Sydfyn har dem ikke, og Matas i Odense har ikke ret mange af dem. Har fundet to sites der har dem - den ene Dansk og den anden Svensk. Jeg hælder mest til den Svenske da man kan betale med PayPal, men nu ser vi. Finder jeg penge til dem og får købt dem hjem, så kan jeg love jer for at I får en masse kreative looks herinde på bloggen. Så kan jeg endelig få realiseret mine mange idéer.

Nå.. Klokken er mange. Jeg må hellere komme igang med at få skåret lidt salat så jeg kan få mig noget aftensmad. :) Håber I har haft en god Tirsdag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)