Så blev Silverfoxen her sku et år ældre

Så blev det d. 4 Maj. Dagen hvor vi flager i anledningen af Danmarks Befrielse i 1945. Dagen hvor vi har lys i vinduerne om aftenen af samme årsag. Og inden I begynder at prøve at belære mig om hvilken dag der faktisk er den egentlige befrielsesdag, så skærer jeg det lige ud i pap her:
"Var det den 4. eller den 5. maj, Danmark blev befriet?
Meddelelsen om at tyskerne havde overgivet sig kom den 4. maj 1945 om aftenen. Men den tyske kapitulation trådte først i kraft den 5. maj klokken otte om morgenen. På en måde har Danmark derfor to befrielsesdage."
Så når jeg siger at det var d. 4 Maj, så er det altså fordi det var den dag de meddelte det, og ergo i min verden den rigtige befrielsesdag. Hvorfor ellers flage og tænde lys den dag? Så... Enough said. Jeg er født på mærkedagen for Danmarks Befrielse og jeg har altid i min barndom troet at det var mig hele Danmark flagede for. *Hahahahaha* True story.

Jeg holder ikke rigtig fødselsdag længere, men spørger folk om vi skal finde på noget hyggeligt, så siger jeg ikke nej. Jeanette kommer forbi i dag og jeg tror vi tager ned til vandet og hygger og måske en tur ned igennem byen. Senere tager vi ud til de gamle og spiser aftensmad og får nybagte boller. Så det skal nok blive en super hyggelig dag.

Måske der kommer en lille vlog i morgen - fra i dag. ;) Time will tell.

6 kommentarer:

 1. Stort tillykke med dagen søde - min lillebror har også fødselsdag idag! :D

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen :) <3
  Håber at Jeanette og dig får en hyggelig dag :)

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med fødselsdagen :-) Håber, du har en vidunderlig dag sammen med Jeanette og dine forældre :-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)