Sommer er lige med Salater i massevis!

... Og de sidste dage har ikke været nogen undtagelse. Solen kommer frem, varmen kærtegner ens hud og jeg får den sygeste trang til salat. Så jeg var ude og handle ind i går, og har nu til at lave en lækker salat til en del dage. Mums! I morgen står jeg ikke selv for menuen, men ellers står den på sådan en salat her - også selvom regnen desværre kom tilbage i dag. Og alt efter hvad jeg ellers har lyst til, så kan jeg finde på at lave enten fritter, et krydret naanbrød, tunmousse eller et stykke kylling til. Der er så mange muligheder. Måske endda blande lidt kogt pasta i?! Hmm… Kunne jeg godt finde på på Torsdag. Men ja… Salat er bare et kæmpe hit for mig her i de varmere måneder. Selvfølgelig også resten af året, men især nu. Det er så nemt at tage med på farten – om det så er en tur ned til græsset, stranden eller hvor man nu har lyst til at nyde lidt timer.

Er jeg den eneste der har det sådan? Er jeg den eneste der ikke gider alt det der tunge mad når det er varmt? Det sker i hvert fald sjældent at jeg laver noget i den kategori når det er varmt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)