Endelig modtog jeg min Morphe 35C Palette

Jeg har ventet utroligt længe på denne ordre og i dag nåede den endelig frem til min adresse. Det er en af de meget omtalte Morphe Paletter, og denne er den der hedder "35C - Multi-Color Matte Palette". Jeg ville ellers også meget gerne have den der hedder "35OM - Matte Nature Glow Palette", men den kunne jeg ikke få på BeautyBay. Kan selvfølgelig købe den på Morphes egen hjemmeside, men der er de en del dyrere, samt at jeg med garanti ville skulle betale told, og så bliver det altså for dyrt. Plus at det er en af de meget populære af slagsen, så den er stort set altid udsolgt. Men åhhh hvor ville jeg dog gerne have den i min samling. Den har varme farver, som er perfekte til mine blå øjne, så det ville være det perfekte match.

Jeg er utroligt glad for at jeg besluttede mig for at købe denne med de kraftige farver. De paletter jeg har med farver som disse er med shimmer, og de er altså ikke altid så pigmenteret. Det er svært at få nogle rigtig farverige looks ud af dem. Men denne virker helt sindsygt pigmenteret. Har lavet swatches uden primer og jeg blev virkelig overrasket over hvor meget farve de afgiver. Det er jo helt vildt. Og at de så er matte er perfekt. For sådan nogen mangler jeg jo.

Der er også et par rækker med neutrale farver, så denne palette synes jeg er perfekt til dem som helst bruger neutrale, men som også gerne vil have muligheden for at lege lidt med nogle kraftige farver. Og den sorte er simpelthen bare SÅ SORT! Har kun med shimmer i, så denne er jeg virkelig glad for. Jeg glæder mig til at lege med denne palette og lave en masse farverige looks. Perfekt til Foråret og Sommeren. :D Så hvis I har nogle ønsker til farvesammensætninger, så skriv endelig.

2 kommentarer:

  1. Okay - de farver i den palette er for vilde! De ser jo vildt pigmenterede ud. Tror også jeg bliver nød til at prøve den her. I det mindste bare så man har den, når man skal give den lidt ekstra gas! :D

    http://www.johannelovesmakeup.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)