Altanen er færdig og jeg ELSKER det!

Jeg ville gerne have vist jer min nye altan i går, men da jeg kom hjem om aftenen var der intet signal til hverken TV eller Internet. Modemmet kunne ikke få signal. Så jeg har først kunne få hul igennem nu her for lidt tid siden, da jeg kunne ringe ind til Fullrate. Så nu hvor der er internetadgang skynder jeg mig at skrive dette indlæg.

I går var jeg ude hos de gamle og vi fik lavet rammen og savet træ til mit nye møbel. Derefter kørte vi herud for at samle det. Jeg har ikke fået nydt det rigtigt endnu, da vi ikke ligefrem har det bedste vejr til det, men det kommer. Da vi var færdige her kørte vi tilbage ud til dem for at lave nogle kasser til gasflasker, som de skal bruge over på campingpladsen på Lyø. Ville jeg gerne hjælpe med, nu hvor jeg har fået hjælp til at lave mit altanmøbel.

Inden regnen kom i går aftes fik jeg lige ordnet altanen og dette er så det færdige resultat. :D


10 kommentarer:

 1. waow hvor er det blevet flot :-) Hjertelig tillykke med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Er virkelig også glad for det.

   Slet
 2. Hvor er den altså bare flot og gennemført!!! :D

  SvarSlet
 3. Wow det er jo virkelig blevet godt søde..
  Der gad man da godt hænge ud med en god bog på en lækker dag..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke? :D
   Jeg ser også frem til at kunne sidde og hygge derude. Bliver så lækkert.

   Slet
 4. Årh det bliver da lækkert til sådan noget lunt chill-sommer-vejr vi har lige for tiden :D

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)