Goodiebox Juni 2016

Denne måneds Goodiebox kom til tiden, og det er jeg super glad for. Jeg har virkelig ringe tålmodighed, så jeg ser helst at tingene sker til den sædvanlige tid. Og i dag kunne jeg så hente min egen box. Og sikke en fin lyseblå farve den er denne gang.

Temaet for boxen er Scandinavian Summer. Jeg er selv ret glad for Skandinaviske produkter. Jeg nyder at vi her i vores skønne Norden kan være stolte af at kunne lave så skønne og helt igennem fantastisk produkter. Og ej at forglemme vores Skandinaviske stil når det kommer til indretning og stil. Eksperter og folk verden rundt elsker det også, så det kan vi virkelig være stolte over.

I boxen denne gang finder vi kun 5 produkter, hvilket jeg nok er en smule skuffet over, men de produkter der er med er alle nogen jeg kan bruge, så helt skidt er det ikke. Lad og nu kigge nærmere på dem. :)

● Emite - Eyelid Base - Jeg har endnu ikke fundet en eyeshadow primer der virker efter mine ønsker, så det bliver spændende om denne kan bruges til noget af det. Jeg vil nu helst have en der ikke har farve, men denne har en lys beige farve. Det betyder at jeg ikke rigtig kan bruge den til løs glitter og pigmenter, sådan som jeg gerne vil bruge det, men det bliver spændende at se hvordan den er som base for det hele. Jeg er normalt ikke til den slags, da primere gør det svært at blende ordentligt. Eller jeg har i hvertfald mine problemer med det. Men det kommer an på en prøve. Skal helt sikkert teste den næste gang jeg laver et look.
(Full size) 8 ml - koster 229,95 kr

● Beauty Made Easy - Oil Blotting Sheets - Jeg slås utroligt meget med fedtet hud, så denne form for blotting sheets er guld værd for mig. Har nogle stykker i forvejen og jeg bruger dem ofte, så jeg er super glad for at have fået nogle flere, da de jo hurtigt bliver brugt op når man bruger en 5-7 stykker hver gang. Bliver spændende at se hvor gode de så er.
(Full size) 80 sheets - koster 49,95 kr

● Zenz - Organic Hair Treatment Pure No. 03 - Jeg er en sucker for hårmasker og behandlinger, så denne er jeg utroligt glad for. Dog har den desværre ikke nogen duft, men jeg overlever nok. Glæder mg til at se hvor lækkert håret bliver efter brug. Skal helt sikkert teste den i morgen.
(Full size) 250 ml - koster 288 kr

● Urtekram - Aloe Vera Gel - Jeg har det rødhåret pigment, og det betyder at jeg desværre bliver krebsrød når jeg får sol. Jeg har utroligt svært ved at få farve. Så jeg bruger gerne Aloe Vera produkter når jeg er solskoldet eller når huden har fået lidt for meget sol, så denne er jeg også rigtig glad for at få med. Har faktisk ikke prøvet denne gel fra Urtekram, så det bliver spændende at se hvor god den er. Og viser det sig at jeg bliver rigtig glad for den, så er den billig nok til at jeg kan købe den når jeg en dag løber tør. :)
(Full size) 100 ml - koster 44,95 kr

● Deodoc - Deowipes Intimate - Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg bruger et produkt som dette. Jeg har tidligere brugt dem fra Vivac og pt bruger jeg nogen fra Lidl. Jeg er faktisk blevet så stor fan af denne type produkter, at jeg altid har nogen med i tasken hvis jeg skal være væk det meste af dagen. Disse kommer så i små "pakker", og det gør dem perfekt til tasken. Og så er de med duft. Normalt er parfume ikke liiiige så sundt i intimområdet, men disse skulle være godkendt, så ingen bekymring der.
(Full size) 10 wipes - koster 89,95 kr


Det var så Juni måneds box. Som sagt er der ikke så mange produkter i, men alle er produkter jeg kan bruge. Eller de fleste er. Er ikke helt sikker på eyeshadow primeren endnu, men tiden må vise om det er en jeg kan bruge.
Sammenlagt har denne måneds box en samlet værdi af 642,80 kr og koster kun 159 kr inkl. porto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)