Sjov og Spas Q&A #3

● Hvilken bog har du senest læst?
Jeg har lige læst den tredje bog færdig i "Fallen"-serien og er lige pt igang med bogen med de små valentine-noveller fra serien. Et lille afbræk inden jeg går igang med den fjerde. :) Der er også en femte bog, men den har jeg ikke i fysisk form. Har den som e-bog, men argh! Jeg er bare ikke ret gode venner med den slags. Så ved ikke om jeg får den læst. Hvis ikke, så går jeg igang med nogle krimier igen.

● Hvad kunne du gøre da du var barn/teenager, som du ikke kan gøre nu?
Jeg havde SÅ pæn en håndskrift da jeg var yngre. Men nu? Tsk! Ik specielt. Det skyldes jo nok at det hele er blevet så digitaliseret og de fysiske breve og notatskrivning er forsvundet en smule. Jeg skriver selvfølgelig en masse lister osv, men det er nu ikke fordi jeg går så meget op i at det skal se pænt ud. Så min håndskrift var en hel del pænere i mine yngre dage end den er nu.

● Hvem er den sidste du ringede til?
Den sidste jeg ringede til ifølge min opkaldsoversigt på telefonen var min far. Skulle have fat i dem for et par dage siden, fordi jeg var kommet hjem til dem før dem selv. (De var på vej hjem fra færgen efter at have været på camping) Og hvad der mødte mig ude hos dem var så lidt af et chok. Om morgenen havde en ældre herre i sin fine dyre cabriolet siddet og snakket i telefon og haft en del mere fart på rundt i svinget end hvad der er tilladt, så han havde torpederet noget af deres hegn, forsat ind over naboens blomsterbed og klippet endnu et hegn efter dem og smadret en parkeret bil. Vidste så ikke dette før naboen kom ud og fortalte det, så jeg fik jo straks parkeret cyklen og lavet en rundtur for at tjekke om det havde været et mislykket indbrud eller noget, men det var heldigvis ikke værre end det var. Så sikke da et rod at komme hjem til.

● Hvis du skulle være slik, hvilken type ville du så være?
Hmm... Fyldt chokolade eller en sprød chips. :P

● Hvor falder du i søvn udover i din seng?
I min sofa. Ikke fordi man ligger specielt godt i den, men hvis jeg ligger og læser eller ser TV-serier, så kan jeg godt finde på at falde i søvn og tage en lille slumretur. Men når jeg får ordnet altanen og får lavet mit nye møbel derude, så tror jeg nu også godt jeg kunne finde på at falde i søvn derude. Det kunne faktisk være super hyggeligt.

● Hvilken nyere vaner er du glad for at du har taget til dig?
Da jeg flyttede hjemmefra var jeg meget god til at tage opvasken dagligt, men efter et par år, så blev jeg sku en smule doven på det område. Der kunne godt gå en uge før jeg fik den taget. Men det har de seneste par år irriteret mig en del, så jeg har genoptaget den daglig opvask. Det har nu stået på i et års tid eller mere nu og jeg er simpelthen så glad for at få det gjort. Bliver det ikke lige gjort om aftnen, så bliver den fikset lige så snart jeg er i køkkenet igen dagen efter. Det er sådan en rar følelse at komme ud i køkkenet og ikke se en stor ildelugtende opvask der står og skriger af en.

● Hvad ville du ønske at du havde noget mere tid til dagligt?
Jeg tror nu nok at det må være at kunne lege lidt mere med makeup. Det tager en krig at lave et look for mig, fordi jeg har den dumme psoriasis der skal dækkes og pga den også ikke har nogle bryn. Det tager rigtig lang tid, og så mister man altså hurtigt lysten til at lave endnu et look samme dag. Så ender med kun at lave et look en gang imellem. Slet ikke så ofte som jeg gerne ville, men sådan er det jo. :)


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)