Holder Film-Hygge-Aften med det hele

Søndag er oftest den dag jeg er mest rastløs. Det meste har lukket, der er intet godt i TV, mandagen venter dagen efter og så er Søndagen bare... baaaah! Men i dag har jeg besluttet mig for at gøre noget ved det. Var inde og handle tidligere til lækker mad og lidt sødt til ganen. Jeg har nemlig besluttet mig for at holde film-hygge-aften i dag. Og det er så gået hen og blevet en gyseraften med alle tre Insidious film. Jeg trænger til at hygge med lidt gys og gerne noget med ånder og uforklarlige hændelser. Jeg er en sucker for det paranormale så de film var oplagte at finde frem. Det er ikke de mest uhyggelige film, men de er nu meget underholdende.

Så jeg har lagt min bog fra mig og har nu sat den første film på. I de to første følger man Lambert familien der flytter ind i et hus hvor der bor en ond ånd. Denne ånd hjemsøger dem og gør deres liv til et sandt mareridt. Den tredje film mener jeg ikke jeg selv har fået set endnu, men den skulle vist være fra før familien Lambert stifter bekendtskab med denne ånd, så den glæder jeg mig meget til at se. Det bliver en lang aften, men skal heldigvis ikke tidligt op i morgen.

Har I set dem? Hvis ja, hvad synes I så? :D

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig aften :D Jeg har set alle tre, og synes egentlig nr 2 er bedst. Har du set The Conjuring? Det er jo også med Patrick Wilson, som spiller faren i Insidious. Synes han er rigtig god til det gyserhalløj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja 2'eren er klart den bedste. :) Men synes nu også at nummer tre var meget spændende.
   Ja har set dem begge. Helt okay film også.

   Slet
 2. Kæft man det der væsen som jeg kalder en muterer ged, fra den første skræmte mig seriøsr - fik mareridt i flere nætter haha :D
  Jeg synes 3eren er rigtig fed!!

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahah* Muteret ged? Ham voodoo-manden i sort og rød? Ja ikke ligefrem den mest hyggelige karakter i filmen. :P
   Blev også gladeligt overrasket over 3'eren. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)