GiveAway vinderen er.....

Det er blevet tid til at finde en vinder i min giveaway. I kunne vælge et par solbriller og jeg har været henne og kigge alle deltager igennem, for at se om alle har overholdt de to regel-punkter jeg havde. Ikke alle gjorde (I kunne ikke vælge speciel/limited edition og 9 af her valgte disse), men der var mange tilbage (29) som havde gjort det rigtigt, så det er dem/jer jeg vælger imellem. Jeg har brugt Random.org til at vælge vinderen da det er mest retfærdigt på den måde. Og hvem blev vinderen så? Det blev:
Mette Lynghøjen!
Mange gange tillykke! Jeg sender dig en mail med det samme for at få dine oplysninger, som jeg så sender videre til SunglassesShop.dk. Håber du bliver glad for dine solbriller når de når frem til dig.

Hører jeg ikke fra vinderen i løbet af ugen, så vælger jeg en ny. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)