Mild hukommelsestab - Giver varmen skylden!

Har været lidt... nede efter i går morges, men så sandelig også pga. varmen. Jeg kan virkelig bare ikke fordrage denne hede. Sveder alt for meget og jeg synes det er klamt. Har mest af alt lyst til at flå huden af mig selv. Kan ikke holde ud at have tøj på, men det nytter ikke noget at tage det af, for jeg sveder lige så meget uden. Ad ad ad ad!!!

Jeg har så heller ikke fået udrettet en disse i dag. Rengøring, oprydning i soveværelset osv osv osv... Argh! Der er så meget jeg gerne ville have ordnet i dag. Men nope! Alt for mange timer forsvandt på at.... jah det må Guderne vide. Ved det virkelig ikke. *Hehe* Men fik da hentet vasketøj og tjekket mails. Aih det er sku lidt pinligt at jeg ikke kan huske hvad tiden er gået med i dag. Giver varmen skylden. :P

Nå.. Vil lukke ned for det hele og tilbringe resten af min aften med dette:2 kommentarer:

  1. Når hukommelsen svigtet kalder jeg det altzhimer light :)

    SvarSlet
    Svar
    1. *Hahahahaha* Den må jeg huske. Altzheimer light. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)