Perfekt måde at afslutte dagen på efter en "følelsesmæssig rutsjetur"-morgen

Jeg vil ikke sige at jeg havde frygtet min samtale hos psykiateren i dag og så alligevel lidt. Jeg er altid usikker på om de tror på det jeg siger, og om de overhovedet kan eller vil hjælpe mig. De bliver også ved med at være i tvivl om min ADHD-diagnose. Den ene gang er de sikker på at jeg har det, og den næste er de ikke. Sådan bliver det ved med at skifte og det gør det altså ikke nemmere for mig. Mine tanker er blevet værre og jeg har langt værre humørsvingninger end tidligere. Men én ting er de dog sikre på, og det er at jeg har voldsomme traumer, som de vil behandle mig for fra nu af som det første.

Skal allerede derned dagen efter mit møde med kommunen og det kommer til at ødelægge mig totalt energi-mæssigt den uge. Øv altså! Men jeg bliver nødt til at beholde tiden. Må bare prøve at holde fri den efterfølgende weekend. For ugen efter bliver fuld af aftaler.

Efter samtalen skulle jeg forbi posthuset med det modem jeg havde fået sendt til test fra Fullrate. Og da jeg alligevel var dernede, handlede jeg ind til aftensmad. Fortrød lidt at jeg ikke købte lidt lækkert, for da jeg kom hjem, var vejret blevet godt, så jeg endte ude på altanen med Prinsen.

Jeg er simpelthen blevet så glad for mit nye møbel derude. Det kan være lidt hårdt at sidde der flere timer af gangen, men... man kan sidde i så mange stillinger og endda ligge ned! Jo skal godt nok ligge med bøjede ben og på siden, men det er i en behagelig stilling, så jeg er fuldt ud tilfreds. Og det er Cosmo i den grad også. Han ligger helst i skødet på mig når jeg sidder derude. Han ligger også gerne ved siden af, men det bedste han ved er at ligge i arm. Så når jeg ligger ned så putter han sig helt ind til mig. Den skønne lille guldklump!

Så jeg ser frem til mange flere dage med vejr som i dag. Køling vind, sol, fuglekvidder, putning med Prinsen, en god bog og lidt dæmpet musik fra stuen. Holde fri. Koble af. Samle energi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)