Trængte til at komme lidt ud af lejligheden

Sidder og skråler med på nogle af de nye sange fra Dizzy Mizz Lizzys nye album her til aften - måske en smule højt, men det er jo Lørdag. For satan hvor har de dog alligevel en ret stor plads i mit musikelskende hjerte. Jeg har en meget blandet smag, men der er en små 5-10 bands/artister der altid har og altid vil være noget jeg har en større kærlighed til end andet. :)

Dagen startede ikke for godt ud i dag. Jeg har simpelthen så svært ved at komme "ovenpå" igen efter to meget hårde psykiske uger. Jeg har været så vred og irriteret hele tiden og har slet ikke ville snakke eller ses med nogen. Og det havde en af naboerne lagt mærke til. Hun havde endda spurgt viceværten, om han vidste hvad der var blevet af mig. Så i dag skrev hun og spurgte om jeg kom ned i haven lidt. Så jeg tog mig sammen, kom i noget tøj og fik tilbragt lidt timer sammen med hende. Har nu også tilbragt alt for mange timer på at stene på vlogs på YouTube og kigge på en masse farverige makeup looks på Instagram i dag - ikke at der er noget galt i det, men... det var nu meget godt at komme lidt ud af lejligheden.

Skulle også have handlet i dag, så det fik jeg også lige ordnet. Så hun skal have tak for at have rusket lidt op i mig i dag. Jeg er også i lidt bedre humør her til aften. Det hjalp selvfølgelig også på det at min fødselsdagsgave fra min kusine endelig ankom. Nu mangler jeg bare to pakker fra BeautyBay. Og når de ankommer om en måned, så har jeg planer om at skrive et indlæg hvor jeg viser mine nye øjenskygger fra Makeup Geek frem. De tre jeg har fået i dag er simpelthen bare så smukke, så dem skal jeg helt sikkert have mange flere af. Men starter lige med de 12 stk jeg har på vej. :) Nu er mange af farverne også udsolgt pga. det tilbud de har i denne weekend.

Jeg vil dog tage en af de tre øjenskygger i brug allerede i morgen. Nu kan jeg nemlig lave endnu et festival look jeg har planer om at lave i år. Indtil videre har jeg 4 på skitseblokken, og det ene har I allerede fået. Der kommer sikkert flere end de 4, men indtil videre er det dem jeg har fået idéen til, så nu skal jeg bare have resten af materialerne hjem, så jeg kan komme igang med dem også.

Men ja.. Håber denne weekend er slutningen på mit utroligt dårlige humør. Trænger til lidt positivitet i min hverdag efterhånden. Så starter dagen i morgen ud med et super fint look. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)