Skal jeg vente, eller springe til med det samme!?

Har taget det stille og roligt her til morgen. Havde det virkelig mærkeligt i kroppen da jeg vågnede, og derfor har jeg faktisk ikke fået lavet andet end at surfe lidt rundt på BeautyBay, da de har fået fyldt deres lager op af Makeup Geek øjenskygger og de har fået en af de store tomme paletter på lager også. Jeg er så tæt på at bestille den hjem inden den igen forsvinder. Men... ved ikke helt hvad jeg skal gøre. :P Argh! Jeg ved jo at det ikke er sidste gang jeg køber løse øjenskygger hjem, og den lille palette der er på vej vil allerede blive fyldt op når jeg får det hele hjem fra weekenden. Sååå... Måske burde jeg gøre det. Og smide endnu et par øjenskygger med i puljen så jeg kan få gratis fragt. Dammit hvor er det site altså farligt! Men det ville blive en del mere billigt hvis de ville få deres Morphe øjenskygger på lager igen. De koster nemlig under halvdelen af prisen på Makeup Geek øjenskyggerne. Så måske burde jeg vente en lille uges tid og se hvad der sker?!

Jeg fik også lige lavet mig nogle lækre amerikanske pandekager, da jeg ikke har fået det længe og virkelig har cravet det i nogle uger nu. Og senere skal jeg ud og grille hos de gamle, så behøver ikke handle før i morgen. Det er nu meget rart.

Nå.. må hellere komme i bad. Har lige et par praktiske ting der skal ordnes inden jeg skal finde jernhesten og køre ud i den anden ende af byen. Håber I skønne mennesker bag skærmene får nydt det gode vejr i dag og er ved at være klar til at holde weekend. ;)

2 kommentarer:

  1. jeg overvejede det, men tænkte på hvor lang tid der ville gå før jeg fik mine ting.. hvor sur jeg ville blive på postdanmark.. og jeg synes ikke at det er det hele værd :/

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtigt nok. Men kan ikke finde dem lige så billigt andre steder. :) Så må man tage ventetiden med. Det er lidt ligesom at handle fra eBay. Der går der også en måned. Såå... jeg er meget tæt på. Og nu hvor jeg bliver inviteret ofte på aftensmad for tiden, så kunne jeg godt finde penge til det.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)