En hyggelig weekend i sigte og et altanprojekt der skrider fremad

Har haft en super aktiv dag indtil videre og har stadig lige et par praktiske ting der skal ordnes inden jeg kan holde weekend. Det var meningen at jeg skulle have været ude og spise hos de gamle her til aften, men fordi jeg netop har så meget jeg gerne vil nå i dag, så ville jeg ikke kunne nå det.

Har fået handlet lidt til i morgen, været i Jysk efter en pude og et tæppe og været på apoteket efter det jeg skulle have dernede. Derudover har jeg fået ryddet lidt mere op på altanen. Blomsterreolen mangler stadig at blive skilt ad og blive slæbt i kælderen, men det gør jeg her om lidt, når jeg alligevel skal ned efter vasketøj. Har fået skåret hynder til og samlet samt betrukket dem, så nu er den også færdig til det kommende møbel på altanen. Det blev til én stor hynde. Bliver lidt upraktisk når den skal slæbes ind når det regner, men.. den tid den sorg. Fik den også lige hurtigt testet sammen med alle puder og tæpper, og Prinsen har også godkendt det. Så nu mangler jeg faktisk kun at få bygget møbel og få lavet mine dekorationer derude færdig. Dem får jeg dog først lavet om en lille måned, men ellers er jeg ved at være i mål.

Glæder mig helt enormt. Hvis alt går efter planen, så kan jeg allerede i næste weekend tage min nye altan i brug. Ved ikke om jeg tager billeder af det der - tror jeg venter til det hele er færdigt derude, men jeg lover at I nok skal få lov til at se det hele når det er.

Nå.. Jeg vil smide maden i ovnen og hoppe i kælderen for at få fikset det jeg skal ordne dernede. Så vil jeg satme også holde fri for i dag. Afslutter med en hurtig rengøring af badeværelset, et hurtigt bad og så skal jeg også have taget den skide sprøjte. *Suk* Jeg udskyder den altid til sidste øjeblik hver fredag, men jeg er efterhånden ved at hade det pænt meget. /:

Hyg jer peeps!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)