Besvarer nogle meget personlige spørgsmål

● Hvorfor ser din hud så hærget ud?
Jeg har tit fået ubehagelige kommentarer til mine billeder, når jeg laver looks og tager billeder tæt på ansigtet. Der er åbenbart nogen der mener, at man kun skal vise looks frem når man har en perfekt og baby-numse-glat hud, men ved I hvad? Det er altså ikke alle der er så heldige, og dem med mindre pæn hud har altså også lov til at gøre lidt ud af sig selv. Jeg er ikke bange for at stå frem og erkende at min hud ikke er perfekt, og vise at man godt kan inspirere andre uanset hvordan man ser ud tæt på.
Jeg har det rødhåret gen og det gør at min hud er bleg og rødmusset. Den er sart. Udover det så har jeg haft slem acne siden jeg var helt lille, og det er stadig slemt da min hud er ekstremt fedtet og olieret. Og det hjælper selvfølgelig heller ikke på det at jeg er ramt af psoriasis i ansigtet også og bruger fede hormoncremer for at kunne holde det lidt nede. Det ødelægger huden og det gør at mine porer ikke rigtig kan trække sig sammen. Derfor har jeg meget tydelige porer. Det er en stor og ond cirkel. Derfor ser min hud hærget ud og jeg gør alt hvad jeg kan for at holde den ren og velplejet i form af ansigtsmasker, rens osv. Men det gør desværre ingen forskel.

● Hvorfor har du valgt at forblive single?
Jeg tror egentlig det er fordi jeg har det meget godt som single. Jo jeg kan da godt savne nogle ting ved det at have en kæreste, men det kan slet ikke hamle op ved fordelene ved at være single. Jeg ved også at mange af mine tidligere forhold har gjort at jeg helst vil undvære. Vold, utroskab, løgne, udnyttelse og jeg kunne blive ved. Alt det ønsker jeg ikke længere i mit liv. Ved godt at alle mænd ikke er sådan, men jeg støder som regel ind i dem der er. Så hellere undvære. Jeg vil ikke finde mig i at være en reservemor for en voksen mand der ikke kan opføre sig voksent. Jeg gider ikke være en slave i mit eget hjem. Jeg gider ikke blive tæsket, misbrugt seksuelt og blive holdt for nar. Det er slut nu! Jeg nyder singlelivet. Jeg kan gøre lige hvad der passer mig. Jeg føler ikke jeg bliver kvalt. Jeg behøver ikke fortælle min partner om hvert et skridt jeg tager, om hvem jeg har fået øjenkontakt med eller haft en samtale med. JEG er herre over mig selv nu og sådan skal det blive ved med at være. Jeg skal ikke have endnu en mand der behandler mig som lort.

● Hvorfor farver du dit hår?
Jeg har farvet mit hår siden jeg var meget ung. I starten var det for at prøve noget nyt og "komme af med" den der trælse leverpostej-farve som jeg er født med. Men da jeg var omkring de 17 år begyndte helt kridhvide hår at dukke frem. Jeg var ikke klar til at skulle leve med gråt hår allerede der, så hårfarvningen fortsatte. Og det har den så gjort siden. Man kan dog stadig tydeligt se de grå hår når udgroningen bliver større, så når det er rigtig slemt, så bliver bunden farvet igen.

● Hvorfor er dine bryn så optegnet?
Det er de fordi jeg ellers slet ikke ville have nogen bryn - og det ser helt forkert ud! Jeg har aldrig haft fyldige bryn, men havde da lidt hår inden det blev på mode at de skulle være tynde. Så begyndte jeg jo at plukke dem. Men jeg stoppede ret hurtigt. Desværre spredte min psoriasis sig til panden og angreb derfor mine bryn. Slås stadig med det omkring brynene, men kan holde det lidt nede nu. Men min bryn er væk. Hårene faldt simpelthen ud og de vil ikke gro ud igen. Så derfor tegner jeg dem op.

● Hvorfor er du så ufattelig bleg?
Jeg har altid været bleg. Som jeg også skrev lige før, så har jeg det rødhåret gen, og det gør det ret svært for mig at få farve. Men derudover så hungrer jeg ikke efter at få hudkræft, så jeg sidder ikke for længe ude i solen - hvis jeg kan undgå det - da det ikke er sundt. Og så er jeg fuldblodsdansker. Jeg er gennemsigtig og sådan er det bare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)