Skøn lille Toilet Taske fra Bebe Design

Som jeg nævnte i et indlæg i Onsdags, så er jeg pt. igang med at hjælpe en veninde med at få en webshop op og køre. Hun har startet sig eget firma op der hedder "Bebe Design". Hun er pt til at finde på hendes Facebook side, men som sagt, så er vi igang med at starte en webshop. Linket finder I på hendes Facebook side når den er klar.

Hun syer primært ting til babyer, men hun sælger også små toilettasker, som den I ser her. Og denne er endda specielt syet til mig. Ræve for the win! :D

Det er seriøst den fineste lille taske, som jeg vil bruge til lidt forskellige småting og makeup der normalt ligger og roder rundt i bunden af min håndtaske. Den har en rigtig fin størrelse og så elsker jeg simpelthen det stof hun har brugt. Og så er der også sat et fint lille mærkat i med hendes firmanavn. Totalt gennemført.

Jeg er super glad for den og den er allerede blevet fyldt op og smidt i tasken.

Smut ind og tjek Facebook siden ud og se hvad hun syer af forskellige fine ting. Selvom det primært er produceret til børn, så kan mange af hendes ting altså godt bruges til andre ting. Hun har også en lidt større "toilettaske", som helt sikkert ville være fantastisk at have med i kufferten på en rejse, derhjemme til al makeuppen osv. Og tjek endelig webshoppen ud når den på et tidspunkt bliver lanceret. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)