Der brainstormes til den helt store guldmedalje her til aften

Jeg skal da lige love for at varmen er vendt tilbage. Den kunne jeg altså godt undvære, men solen er velkommen. Det er dog kun her til aften vi fik glæde af det og så i morgen. Derefter står den på regn og torden. Ikke ligefrem den mest solrige Sommer vi har haft. Men tja. :P

Dagen i dag stod på lidt flere praktiske ting, og her til aften er jeg faldet i staver foran computeren og en blok papir. Jeg er nemlig ved at brainstorme til dette års "Blogtober" - og en smule til "BlogXMas". Vil gerne undgå at gentage for meget fra sidste år, men synes det er svært at finde 31 idéer til indlæg i Oktober. Men jeg er da nogenlunde halvvejs med idéerne. Hvis I sidder inde med ønsker og idéer til hvad jeg kan inkludere i år, så er I meget velkommen til at skrive. ;) Fyr løs!

Derudover så håber jeg lidt at jeg får startet på bogen, som I kan se på billedet, i aften. Jeg er kommet ind i en rigtig god læserytme, så må hellere køre det gode flow videre. Og så sidder jeg lidt og craver en sandwich magen til den jeg lavede til aftensmad lige nu. Hold nu op hvor var den god! Lidt ristet toastbrød smurt med pikantost, masser af spinat, tomater og agurk og så en varm karbonade. Mmmm... Det var altså guf! Men klokken er blevet mange, og det er altså en dårlig idé at spise så sent. Så må hellere lade være.

Nå.. Videre med min brainstorm. Igen - kom gerne med idéer til indlæg. Vil gerne høre hvad I ønsker at se her på bloggen i Efteråret. ;)4 kommentarer:

 1. årh julekalender... er fuldstændig helt og aldeles blank på det område selv... selv om jeg måske snart burde komme i gang med at overveje bare en smule, hvad jeg skal komme med i år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu heller ikke lige de vilde idéer til hvad den skal indeholde i år. Ved endnu ikke om den bliver til noget, men nu ser jeg når jeg når Oktober. Får jeg nogenlunde styr på Blogtober til den tid, så har jeg tid til at arbejde på julekalenderen hele November.

   Slet
 2. Jeg elsker altså virkelig dine billeder! De er altid SÅ flotte og on point! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrrh... Hvor er du sød. ;) <3 Er også ret vild med dine.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)