Goodiebox Juli 2016

Så fik vi endelig tilsendt vores Goodiebox for denne måned. Synes efterhånden at de trækker den længere og længere ud. Og jeg var faktisk ikke sikker på om jeg ville få min denne gang. Jeg har altid problemer når den skal betales med mine goodiepoints. Jeg får ingen mails om at den er på vej og et par gange har jeg også oplevet at de har glemt mig. Simpelthen glemt at registrere at jeg har betalt og skal modtage en. Var bange for at det var hvad der ville ske denne gang også, men heldigvis fik jeg en besked om at den kunne hentes på posthuset i dag.

Denne måneds box kalder de for "The Energy Box". Ikke ligefrem en overskrift der får mig til at juble, men man kan jo heller ikke være tilfreds hver gang. :) De har valgt at fokusere på produkter der er gode til Sommerens aktiviteter og lidt beskyttelse til både hud og hår.

Her ser I hvad boxen gemmer på denne måned:

● Naked Lips - Aftersun Lipbalm - Til at starte med var jeg ikke umiddelbart begejstret for denne læbepromade, men da jeg så at det er en aftersun lipbalm, så ændrede jeg en smule mening. Jeg har nemlig ikke en med den egenskab. Har et ton af alm. læbepromader, og derfor ønsker jeg mig ikke flere lige pt. Men denne? Den kan jeg i den grad godt bruge. Den køler via den aloe vera der er i og så har den den skønneste friske duft af citrus. Jeg er fan.
Full size 4,25 g - koster 39 kr

● GOSH Copenhagen - Mineral Waterproof Eye Shadow - Jeg elsker GOSH, men lige denne type produkter bruger jeg ikke længere. Jeg brugte det meget i starte (da jeg begyndte at gå med makeup), men nu er jeg mere til alm. øjenskygger. Så jeg tror desværre ikke at jeg får denne brugt, selvom den har en virkelig smuk farve, som ville være helt igennem perfekt til Efteråret også. Men det kan være at min søster kunne bruge den?!
Full size 2,5 g - koster 89,95 kr

● Kueshi - Anticellulite Booster - Hmm... Jeg har en af denne type lotions liggende, men jeg får den ikke brugt. Men det kunne være man skulle tage sig lidt sammen? Jeg kan nemlig ikke sige at jeg er så heldig ikke at have appelsinhud (sådan er det når man er overvægtig), så måske burde jeg smørre mig ind om aftenen inden sengetid. :) Og denne virker ikke fedtet på nogen måde, hvilket er en kæmpe fordel for mig. Kan ikke fordrage når tøj og andet klistrer sig til mig fordi cremer er alt for fedtet. Såå.. Denne får en chance.
Full size 150 ml - koster 149,95 kr

● Eleven Australia - Miracle Hair Treatment - Jeg elsker at få produkter til håret, og jeg er glad for at det ikke er en olie. Dem har jeg nemlig efterhånden nogle stykker af. Jeg har kun et par i creme-form, og da det er i meget små tuber, så er denne store tube så dejlig at få med i denne box. Og så dufter den skønt af kokos! Denne hjælper også på mange flere områder end dem jeg har i forvejen, såsom beskytter håret mod skade fra klor og UVstråler. Så jeg er virkelig glad for denne. Må se om den kan gøre noget godt for mit efterhånden ret så sørgelige hår. :P
Full size 125 ml - koster 149,95 kr

● Youth Lab - Daily Sunscreen SPF 50 Normal/Dry skin - Hmm.. Et produkt som på ingen måde er god til folk med fedtet hud. Jeg ved at man kan få solcreme til ansigtet til folk med fedtet/olieret hud, så hvorfor smider de ikke sådan en i boxen til dem der har angivet den type hud under deres profil? Og hvad sker der for at efterhånden alle produkter til ansigtet skal være med farve? Er glad for at dette ikke er en full size.
Travel size 20 ml - koster 169,95 kr for 50 ml

● MyProtein - Skinny Cookie - Er en smule skæptisk når det kommer til denne småkage. Jeg er slet ikke småkage-typen, så ved ikke lige om denne er noget for mig. Ikke fordi den er en sundere slags, det synes jeg er super fint, men.. ja.. under alle omstændigheder så skal den da prøves. Har i hvert fald taget den med ud på altanen - min base for i dag - og håber den kan stille min snack-sult, som nok kommer senere.
Full size 50 g - koster 19 kr

Denne gang er der 2 - måske 3 - ting jeg kan bruge fra boxen og det er jeg lidt øv over. Boxen faldt på ingen måde i min smag denne gang, og jeg er glad for at jeg ikke som sådan har betalt for den, da den blev dækket ind af mine goodiepoints. Men nu kan jeg godt irritere mig en smule over at jeg ikke sprang denne måned over. Jeg er dog glad for læbepromaden og hårcremen. Må bare håbe at næste måneds box bliver bedre for mit vedkommende. :)

2 kommentarer:

  1. JA tak til om jeg kan bruge den øjenskygge! Er lidt trist over at gå glip af Goodiebox fremover! Den der Eleven Australia - Miracle Hair Treatment o.O Hvor ville den være lækker! Måske jeg skulle have GB igen :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Smider den i din bunke. ;) Ja hår-cremen er jeg virkelig også glad for var med denne gang. Du må prøve den når I kommer over.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)