YouTubere der har fejet benene væk under mig

Jeg er typen der kan finde på at bruge ufattelig mange timer på at sidde og glo YouTube-videoer. Alt for mange timer. Men en gang imellem falder jeg virkelig over nogen der fejer benene væk under mig. Følger mange vloggere og beauty gurus, men der er også et par meget talentfulde personer, som virkelig har imponeret mig. Rigtig mange starter deres karriere på YouTube og en del har også fået pladekontrakter ud af det. Såsom Lindsey Stirling, Troye Sivan og Zara Larsson bare for at nævne et par stykker.

Men jeg har tre på min liste, som i den grad fortjener nogle follows og noget love. Jeg elsker at høre deres musik og der kører gerne et par af deres videoer i baggrunden når jeg laver noget praktisk herhjemme. Det er Conor Maynard, Yanina Chiesa og Alex Aiono. Wow siger jeg bare! Har indsat et par videoer her i indlægget, som I kan se/høre, og så synes jeg helt klart I skal smutte ind og se hvad de ellers har lavet. Virkelig talentfulde unge mennesker.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)