ELF Glitter Primer - Perfekt til det hele!

Nu hvor jeg har fået flere af de dersens "effekt"-øjenskygger - altså duochromes osv - så har jeg også brug for en god primer, der kan få farverne til sin fulde magt. Jeg har flere forskellige eyeshadow-primers liggende, men der er ingen af dem som virker som jeg ønsker. Jeg vil ikke have, at der er farve i dem, da de gerne skulle kunne ligges ovenpå allerede lagt øjenskygge uden at ødelægge det for meget. Så jeg testede mine glitter-primers der er transparente i stedet. Har en fra Urban Decay, men den er jo ret dyr, så den ønsker jeg ikke at bruge som primer. Og så kom jeg i tanke om, at jeg havde en liggende fra ELF.

Jeg bruger gerne denne Glitter Primer fra ELF når jeg leger med min løse glimmer. Den er super nem at arbejde med og den klæber glitteret godt til huden uden at det bliver vådt eller klistret. Og så holder det utroligt godt. Derfor tænkte jeg, at den også ville være perfekt til øjenskygger, som jeg gerne vil have bedre farve-payoff med. Men har kun én, og det skal ikke undre mig, at jeg her over det næste stykke tid får den brugt super meget. Så hvad gør man? Man køber et par stykker mere til lageret, så man ikke løber så hurtigt tør.

De koster små 35 kr stykket, så det er super lækkert. ;) Kan varmt anbefale den.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)