Endnu en dag endte ude på altanen sammen med Prinsen

Okay.. Den dag her er forsvundet som dug for solen. Ikke fordi jeg har været super aktiv, men tror mit energi-niveau har været skyld i at det hele bare er gået super langsomt, og tiden er selvfølgelig gået i det sædvanlige tempo. Kom til at tage en bog med i seng i går og endte med at ligge og læse i et par timer. Derfor vågnede jeg også super sent i dag og det har selvfølgelig ikke hjulpet på min tidsfornemmelse. Fik dog lavet lidt praktisk (langt fra det jeg havde håbet at kunne nå), fik taget de sidste billeder i denne omgang for min veninde og fik afleveret det hele tilbage til hende.

Så dagen var da ikke helt spildt. Men da jeg tænkte på at tage støvsugeren frem var klokken blevet for mange. Derfor smed mig så ud på altanen med bogen i stedet for. Rengøringen må vente til i morgen. *Hehe* Og apropos bog, så er jeg jo gået igang med "A Discovery of Witches" af Deborah Harkness og jeg er allerede faldet pladask for den. Frygter lidt at det ændrer sig igennem bogen og de efterfølgende, men jeg er optimistisk. :D

Og jeg kan jo ikke ligge ude på altanen uden at Prinsen joiner mig. Enten ligger han ved siden af mig eller også ligger han som i dag - også der han helst ligger - på ryggen/nakken af mig. Nogle gange ligger han og ælter min nakke eller også ligger han med forbenene omkring min hals og hovedet open på mit. Det kan til tider være lidt irriterende, men når jeg kan mærke hans lille hjerte på mine skulderblad, så bliver jeg bare så glad.

Fra i morgen skal jeg dog lave andet end at sidde på altanen. Det bliver jeg nødt til. Jeg får ikke lavet noget når jeg ender derude. :P Forhåbentlig bliver vejret også lidt mere behageligt i morgen, så måske får jeg lavet et look? Må tiden vise. Jeg går også med mine fingre krydset i disse dage. Hvis planerne går som planlagt, så går jeg en hyggelig weekend i møde. Kommer ikke til at være så meget hjemme, men får da andet at fortælle om her på bloggen end mine mange timer på altanen. Det har fyldt en del på det sidste. Ikke lige det mest spændende vil nogen nok mene. Men det har været rart at kunne tillade mig selv, at ligge alt fra mig og bare sidde derude. Koble helt af fra hverdagen og lytte til mine omgivelser, lade kroppen og hovedet slappe af.

Hvordan slapper I af når det hele bliver lidt for meget?7 kommentarer:

 1. Åh jeg synes nu, det er så hyggeligt at læse om dine timer på altanen sammen med din smukke kat, så de indlæg kan jeg ikke få for mange af :-)

  Når jeg trænger til en pause fra omverdenen, så lytter jeg til musik og nusser med min kat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød ;) Er jeg glad for at høre. Så er der da nogen der læser disse indlæg.
   Lyder meget som det jeg gør når jeg lukker af for omverdenen.

   Slet
 2. Når det hele bliver for varmt, så trækker jeg mine mørklægningsgardiner for og smider mig på sofaen med en bog. Ville ønske jeg havde en have, hvor man kunne smide sig i skyggen og bare læse hele dagen.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan nogen har jeg desværre ikke i stuen. Det er én stor sauna herinde når solen står lige på. Pyyyyyha altså!

   Slet
  2. Sådan havde jeg det også i mange år, men netop derfor endte jeg med at købe nogle mørklægnings gardiner. Der bliver simpelthen alt alt for varmt. Er så glad for dem, på de værste dage. :D

   Knus <3

   Slet
  3. Kunne være jeg skulle overveje det. :P

   Slet
  4. Mine er købt i jysk og de fåes i flere farver. De er ikke så dyre og er tit på tilbud. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)