Ja jeg glæder mig til Efteråret og jeg skammer mig ikke

Får ofte at vide, at jeg er skingrende sindsyg når jeg fortæller, at jeg glæder mig til Efteråret. Der er så mange der ikke kan forstå hvorfor jeg ikke kan lide Sommeren. Jeg nyder solen, men varmen er simpelthen noget af det værste. Ja jeg bruger en del tid på altanen for tiden, men jeg laver skygge derude. Så ja jeg glæder mig til Efteråret og det køligere vejr. Regnen kunne jeg godt undvære, men... Farverne, duftene, hyggen... Can't wait!

Har her i dag været henne og finde alle mine tørklæder frem, mit Efterårstøj, sko og lidt tasker. Ja jeg er i god tid, men hellere for tidligt end for sent. Og jeg er faktisk lidt overrasket over hvor lidt jeg har. Det skal der altså ændres på. Så jeg har siddet og surfet lidt rundt på nettet efter de ting jeg godt kunne tænke mig, og der er faktisk en del af det der er på tilbud hos Zalando lige pt, som godt kunne tænkes skulle købes hjem. Jeg havde lidt håbet på, at jeg kunne finde det grønne tørklæde af det I ser på billedet her - det købte jeg med en Zalando rabatkode, som Jeanette var så sød at give mig, men det kan ikke købes derinde længere. Har ikke brug for flere tørklæder, men åhh hvor ville jeg gerne have haft det.

Derudover så har jeg i nogle år nu gerne ville have et par gode brune støvletter og en brun taske - ting jeg endnu ikke har fået skaffet mig. Støvlerne håber jeg at jeg kan finde hos Spartoo, men jeg er blevet lidt forelsket i en taske, som jeg nok ender med at købe hvis jeg kan finde en Zalando rabatkode på et tidspunkt. Har dog bestilt en på eBay, men ved ikke helt hvordan størrelsen og kvaliteten er, såå.. har gemt den fra Zalando på min "ønskeliste" derinde.

Håber også at jeg kan finde nogle lækre trøjer i år og måske et par bukser. Gerne en poncho, men.. synes det er svært at finde nogle fede og okay billige i en større størrelse end smølf. Så ved ikke om det bliver i år, men har i hvert følehornene ude.

Skal I også ud og kigge på noget til Efterårs-garderoben i år?

7 kommentarer:

 1. Jeg har virkelig ikke ret meget tøj til efteråret og samtidig har jeg taget så meget på at jeg slet ikke kan passe min vinterjakke.. Hvis jg skal komme igennem denne vinter skal jeg både ha købt noget og ha taget mig sammen og tabe nogle kilo.. øv hvor kedeligt.. Ha Ha.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohhh! Ja det er skidt. Jeg tror nu godt jeg stadig kan passe mit, men det er også kun lige tror jeg. Det har været en skidt sommer vægtmæssigt. /:
   Jeg skal have købt et par støvler tror jeg... Eller det er jeg sikker på at jeg skal. :P

   Slet
  2. Jeg har spist for godt her i ferien, må tilbage på rette kurs i næste uge.

   Jeg kunne nok også blive fristet af at købe et par, hvis jeg fandt de rigtige. Jeg er ret kunstig med støvler og vil egentlig helst ha støvletter. :D


   Knus <3

   Slet
  3. Har jeg nok også. :D Al den gode mad.

   Slet
  4. Skal fandeme ha kage og noget usundt i dag, men fra på mandag skal jeg virkelig tage mig sammen igen.. Har spist alt for mange is.. ha ha

   Slet
 2. Til efteråret mangler jeg egentlig ikke noget, men en varm vinterjakke og et par gode vandtætte og varme støvler mangler jeg til vinteren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du finder en god jakke og et par gode støvler i år så :D Jeg er selv ret kræsen, så der kan godt gå flere år før jeg finder noget jeg synes om.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)