Når man falder i en alt for god læserytme

Jeg er ved at vende op og ned på dag og nat for tiden, og det er altså bare ikke skide smart. Jeg kommer senere og senere i seng hver dag og derned også senere op. Jeg bliver nødt til at få rettet op på det og det starter i dag. Basta! Men jeg er bange for at jeg allerede får brudt den beslutning allerede i aften. Jeg har nemlig et par ting jeg gerne vil nå inden sengetid. Ting jeg skulle have nået i løbet af dagen, men min bog endte med at opsluge mig totalt.

Hold da op hvor er John Hart dog egentlig en fantastisk krimi-forfatter! Vil så gerne have flere af hans bøger, men kunne ikke finde nogen da jeg var nede og handle tidligere, så det må vente til en dag hvor jeg får mulighed for at komme ind til Bilka i Odense. Begyndte på denne bog for en lille uge siden, og jeg endte med at sluge resten af den her til aften, imens jeg sad og hyggede med stearinlys ude på altanen. Fantastisk bog, men meget trist slutning. Har stadig et par tårer i øjenkrogen. Kan I få fingrene i den et sted, så vil jeg anbefale jer at give den et læs.

Nu sidder jeg lidt og overvejer at gå igang med den næste bog. Eller indhente lidt videoer på YouTube og komme tidligt i seng? Har en del på skemaet i morgen, så burde nok vælge det sidste. Men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke kan lade være med at påbegynde en ny bog. Denne gang bliver det "A Discovery of Witches" af Deborah Harkness. Har ville læse den serie længe nu, og nu tror jeg det bliver dens tur. Glæder mig. Har hørt meget godt om de bøger, og de skulle minde ret meget om de serier jeg i forvejen elsker. Så det tegner godt allerede.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)