Holder fri i dag og bruger dagen på læsning og TV-serie

Efter en ret så katastrofal dag i går, så har jeg besluttet mig for at holde totalt fri i dag. Telefonen er på lydløs, har ikke lavet nogle aftaler og døren er låst. Vil bare gerne være fri for at flere ting går galt. Men hvad har jeg så fået dagen til at gå med? Læse og se en ny TV-serie der hedder "Stranger Things". En serie jeg havde læst mig frem til skulle være lidt i stilen med det Stephen King laver. Og jeg er måske lidt en Stephen King fan - både når det kommer til bøger og de TV-serier og film der bliver lavet efter dem.

Jeg elsker serier som "Haven" og "Under the Dome", som begge er TV-serier lavet efter nogle af hans bøger. Og film som "The Mist", "1408", "Dreamcatcher" og "The Green Mile" bliver jeg seriøst aldrig træt af at se. Så da jeg kunne læse at denne TV-serie, "Stranger Things", mindede utroligt meget om de nævnte serier, så måtte jeg altså bare se den. Og den er lige så mystisk og særpræget som dem. Elsker det. :D

Desværre er den første sæson kun på 8 afsnit, men jeg håber virkelig at de vælger at lave en sæson mere. Og nu har jeg den vildeste lyst til at læse nogle Stephen King bøger. :P Også selvom jeg allerede har lavet min læsebunke til de næste par måneder. Men så må jeg jo bare nyde nogle af filmene for at få stillet min sult på denne genre.

6 kommentarer:

 1. Den serie lyder interessant. Kan se at den er kommet på Netflix, så den skal jeg da lige se lidt nærmere på. ☺️ Tak for anbefalingen. Har du forresten en profil på Tvshow Time?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde på et tidspunkt, men har vist ikke længere. :)

   Slet
  2. Det var ærgerligt. Jeg tror du kunne være ret spændende at følge ☺️ Jeg ved slet ikke hvordan, jeg skulle holde styr på mine serier uden :p

   Slet
  3. Kunne være jeg skulle oprette en igen. :)

   Slet
  4. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det. :p Hvis du skulle oprette en, må du meget gerne skrive - så jeg kan finde dig derinde :)

   Slet
  5. Lover at sige til hvis det er ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)