Klargøring til weekenden

Dagen i går var også en af dem der bare fløj afsted. Dagen blev brugt på rengøring, forberedelse og shopping til min søsters pakkekalender til Jul, ordne et par sidste detaljer her på bloggen og en invitation på aftensmad hos de gamle. Og jeg endte faktisk med at være derude ret længe. Kom sent hjem og så faldt jeg lidt i staver over videoer på YouTube til langt ud på natten. Fyyyha GiZ! Så det blev ikke til ret meget blogging, sociale medier eller læsning overhovedet.

I dag har jeg lidt hængepartier jeg gerne vil have ordnet, så jeg kan blive klar til en weekend med familien. Jeg ved ikke helt hvad vi skal lave endnu, men jeg håber virkelig at vi får mulighed for at tage på et af de helt store loppemarkeder her på Sydfyn. Vil så gerne se om ikke jeg kan finde lidt flere af de bøger jeg mangler, og så har jeg lidt andre småting jeg gerne vil kigge efter. Jeg elsker loppemarkeder og det vi nok skal ud på er massivt! Næsten lige så stort som Egeskov Marked.

Nå.. Må hellere komme igang med dagen. ;) Daffer!

6 kommentarer:

 1. Hvad er det for et marked i skal på?
  Lyder som om i får en skøn weekend, kommer din søster?

  Du er tidlig ude med forberedelse til jul, skal du være med i bloggeradvent eller måske vi to også kunne lave noget?

  Fandeme træt af at bilen driller, havde ellers tænkt at jeg ville ned og besøge dig snart, men tror desværre ikke den vil køre så langt. En tur frem og tilbage til Odense vil den kun lige være med til. øv.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på et eller andet mejeri mener jeg. Ved ikke helt hvad det hedder, men har været der to gange og der er sygt mange boder med alt fra tøj, møbler, bøger, smykker, nips.. alt!
   Ja jeg er tidligt ude. :D Bliver jeg nødt til for November og December er der ikke mange penge at gøre godt med. Samt at jeg får en del at se til, så det bliver svært at finde tiden også.
   Deltager nok ikke i bloggeradvent i år hellere. Ikke når jeg skal lave en pakkekalender til min søster. Har ikke råd til at lave flere. :) Det kunne ellers være hyggeligt. Men det bliver nok ikke i år.

   Ja dumme dumme bil :D Må blive når den er god ved dig igen. ;)

   Slet
  2. Ej jeg gad virkelig godt på marked snart. :D

   Ja der skal altid mange penge til i december, skal også selv ha sparet lidt op. Kunne ellers ha været super hyggeligt at ha dig med i år, i blogger adventen, men det er helt okay søde.

   Ja det er træls at den bil ikke vil som jeg vil. Er så træt af den faktisk. Hvornår kommer du til Odense igen søde.

   Knus <3

   Slet
  3. Ja. :D Vi må håbe at begge er frie når der er Egeskov marked. :D
   Ja det bliver en dyr måned. /: Og skal stadig have penge til indboforsikringen der skal betales 1. Januar.

   Jeg havde lidt regnet med at tage til Odense i August inden turistbiletten ophører. Skal nemlig først på sygehuset i Oktober.

   Slet
  4. Der er jo bla blomsterfestival her i august og der sker vidst også en hel masse andet i august. Kunne være hyggeligt at ses.

   Knus <3

   Slet
  5. Så må vi se om vi kan få noget af det til at passe sammen. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)