Så blev det weekend for mit vedkommende

Har de ledeste mavekramper her til aften - forbandet kvindelighed - men jeg er glad for, at jeg nu er færdig med det jeg skulle nå i dag, så jeg bare kan nyde weekenden uanset hvad den kommer til at stå på. Imens jeg slår mave efter alt for meget aftensmad, vil jeg brainstorme lidt indlæg og så vil jeg indhente lidt videoer på YouTube og serieafsnit imens. En dejligt afslappende aften. Og så ender jeg jo nok med at ligge og læse til langt ud på natten igen. Den bog her er altså farlig! Og har fået at vide at de to andre er lige så fængende. Så må forberede mig en smule og derfor ikke lave så mange aftaler de næste par uger. *Hahahahah*

Har I læst dem? Hvis ja, hvad synes I?

2 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig hørt om dem - så kom gerne med en anmeldelse, når du har læst! :-)

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg skrive på listen så jeg husker det. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)