Dagens Hurtige på en alt for varm Søndag

● Jeg hørte ikke vækkeuret i morges, så fik sovet alt for længe - men det er Søndag, so I don't give a shit! :D Det gav mig bare en naturlig fridag.

● Grundet den voldsomme varme og tykke klamme luft, så har jeg intet kunne foretage mig i dag. Mit hår sveder, mine øjne sveder, mine negle sveder... det er så klamt! Så rengøringen må vente til en dag hvor det er lidt køligere. Også selvom her trænger gevaldigt.

● Jeg har tilbragt det meste af dagen ude på altanen i dag. Ja jeg ved godt at jeg lige har sagt at det er for klamt varmt, men det hjalp en smule at hænge et tæppe op på nettet for at skabe en smule skygge. Næste gang skal jeg dog prøve med noget sort stof.

● Jeg er ved at være færdig med den krimi jeg er igang med at læse. Er overrasket over hvor gode bøger John Hart skriver. Må simpelthen se om ikke jeg kan finde nogle flere!

● Får en lidt travl start på næste uge, men det lader til at den står på ren hygge sidst på den, så det ser jeg frem til. Håber på grill, loppemarked og måske en tur i skoven?! Time will tell. :D

● Prinsen har været totalt flad i dag - lige som jeg. Han ville så gerne putte hos mig, men det var for varmt, så han kunne slet ikke finde et behageligt sted at ligge. Lille stakkel. Derfor endte han inde på den kolde sten-plade ved vinduet i soveværelset.

● Ville ønske vi snart kunne få temperaturer under 20 grader, så jeg igen kan komme igang med at lege med makeup. Det er ikke sjovt når min hud bliver fedtet via sved på få sekunder og makeuppen derfor ikke kan blive hvor den skal være.

● Har cravet Fynske Krebinetter i flere uger nu, så håber det kommer til at stå på menuen i weekenden. Har i hvert fald smidt ønsket om det afsted.

● Jeg har en ustyrlig trang til at pynte op til Efteråret allerede. Ja det er lige et par måneder for tidligt, men alligevel. Argh!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)