Tror det er på tide at skifte mine Flip-Flops ud med nogle nye

Sidste Sommer smed jeg en masse flip-flops ud, som simpelthen ikke hang sammen længere. Ja de var virkelig slidte. Og i år har jeg kun disse I ser på billedet her. Det er ikke fordi de er i stykker eller noget, men de er svære at gøre rene, og så er jeg en smule træt af kun at have de "hvide" at vælge imellem. Og så kan jeg mærke alt jeg træder på. Og hvide er de jo ikke rigtig længere. *Haha* Så jeg sidder og kigger på nogle nye, og har set at de har nogle ret billige hos Spartoo.dk, som jeg jo handler jævnligt hos i forvejen.

Jeg har fundet tre par som jeg tror kunne være en mulighed - og af de tre par har jeg to valgmuligheder jeg hælder mest til. Men jeg ved bare ikke hvilket par jeg skal vælge! De sidste to varianter minder meget om dem jeg har i forvejen. Men tænker lidt om jeg skal prøve noget nyt? Som det første par? De virker til at have en lidt mere fast sål. Tror muligvis jeg skal starte med et sort par, og hvis jeg synes om dem, så kan jeg altid købe i en anden farve også. Men jeg er super meget i tvivl.

Vi har jo heller ikke rigtig så meget Sommer tilbage i år, så måske jeg bare skulle vente til næste år med at købe et par? Hvad synes I? Det kunne selvfølgelig også være, at der er flere valgmuligheder der. Så burde måske vente og koncentrere mig om fodtøj til Efteråret?! Hmm..

6 kommentarer:

 1. Jeg har et par som minder meget om dem helt til venstre. Dem købte jeg for 3 år siden på kreta og de virker overhovedet ikke slidt endnu. De holder meget bedre end de andre og jeg er så glade for mine. Feks kan man heller ikke mærke det man gå på, på samme måde som de andre. Med de andre synes jeg tit man mærke, hvis man feks går hen over sten osv.

  Jeg kunne købe mig fattig pt, har en enormt stor shopping trang pt, men jeg er nød til at begynde spare lidt igen. Skal holde fødselsdag i denne måned og så skal der snart spares op til jul.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det med at man kan mærke selv de mindste støvkorn er pænt irriterende. Så skal have nogen med lidt fastere sål.
   Min shoppetrang er også ret voldsom, men økonomien er en automatisk stopklods for det. :P

   Slet
  2. Har du købt et par så eller droppet det?

   Slet
 2. Jeg synes, du skal købe det første par i sort, for de ser rigtig gode ud. Og flip-flops kan man aldrig få for mange af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis... Det er også dem jeg hælder mest til.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)