Skøn Blogger-tøsehygge-dag og aften med livemusik i Odense

Jeg kom hjem lidt efter kl 23 i går. Jeg havde været i Odense hele dagen. Skulle starte ud på sygehuset, og så mødtes jeg med Jeanette og Rikke derefter. Vi havde nemlig aftalt at skulle hygge nu jeg var derinde. Så vi startede med at smutte lidt rundt i nogle butikker inden vi fandt et sted at spise. Jeg fik købt et par ting, som jeg har ville have fingerne i siden det kom til Danmark, og jeg glæder mig enormt til at tage det i brug. Der kommer et indlæg om det senere i dag. ;)

Jensen's Bøfhus blev det sted hvor vi guffede lidt mad i os, og så skulle der ellers købes lidt drikkelse og snacks til vores lille "picnic" i Kongens Have. I går startede "Fresh Torsdag" nemlig op. PostenLive.dk havde sat en scene op og så stod den ellers på livemusik resten af aftenen. Virkelig hyggeligt. Er glad for at jeg besluttede mig for at blive og deltage. Og så fik jeg også lige sagt "Hej" til en kammerat, som jeg endnu ikke havde mødt (en fra Fynske Singler på Fjæsen).

Dagen sluttede af med en virkelig sød kommentar fra en ung pige, der listede sig ind på mig på banegården, da jeg stod og ventede på bussen. Hun kommer lige så forsigtigt hen og spørger så, "Er du ikke hende bloggeren GiZmo? Jeg har fulgt dig i mange år og du er vild til det du laver. Er fan." Det varmede mit gamle hjerte. :) Selvom jeg er utroligt dårlig til at tage imod komplimenter, så rørte det mig alligevel en del. Så mange tak Emilie. Håber du kom godt hjem. Og tak fordi du tog modet til dig og kom hen for at snakke med mig.

Tid til lidt billeder:


8 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til, at have været en rigtig rigtig dejlig dag (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. Det var en perfekt dag og jeg håber snart vi ses igen søde. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg også. :D Og det synes jeg vi skal.

   Slet
 3. Ser ud til I havde en rigtig god dag ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde vi også. Og næste gang vil vi gerne have dig med. ;)

   Slet
 4. Bliver helt sulten igen nu! :D
  Tak for en virkelig hyggelig dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh ja! Jeg kunne også godt lige tage en tur mere :P
   Tak og i lige måde. <3 Det var simpelthen så hyggeligt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)