Nyt køb - NYX Vivid Brights Eyeliners

Endelig blev de mine! Jeg har ville have fingrene i dem lige siden de blev lanceret i NYXs egen kollektion. Jeg har ikke fået købt alle de farver jeg ønsker, men jeg fik bestilt dem hjem, jeg pt vil få brugt mest. Vil super gerne have den røde ("Fire") og den mørkegrønne ("Envy") også, men det må vente til en anden god gang. Måske jeg kan få fingrene i dem i Matas på et tidspunkt. Men nu har jeg da langt om længe fået nogen af dem hjem, og de er købt igennem den Svenske webshop Eleven.se - et site jeg helt sikkert vil benytte en anden god gang.

NYX Vivid Bright Eyeliners er matte eyelinere i flotte farver. I har jo nok lagt mærke til at jeg er begyndt at lege meget med flydende eyelinere i mine forskellige looks i form af "pletter" og andre fine designs. Jeg har indtil videre kun haft en sort, mat hvid og en hvid perlemor at lege med, og det kan godt blive en smule kedeligt i længden. Så jeg købte en lyseblå med shimmer fra GOSH her sidste uge, og nu har jeg også disse 6 flotte farver fra NYX. Nu skal der bare leges!

De 6 farver jeg har købt er følgende: Lys Grøn ("Escape"), Gul ("Halo"), Orange ("Delight"), Lyserød ("Petal"), Lys Lilla ("Blossom") og Blå ("Sapphire").Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)