Der var engang - The Throwback Tag

• Hvilket år er du født?
Jeg er født i 1984.

• Har du nogen billeder af dig selv fra du var lille? Hvis ja, vis dem.
Ja jeg har da et par stykker, og det er faktisk billeder jeg allerede har vist frem her på bloggen. Men I får dem da lige at se igen.

• Hvilke tv shows så du, da du voksede op?
Puha jeg så faktisk ret mange, men dem jeg husker bedst er "X-files", "Heksene fra Warren Manor", "Sailor Moon", "Alletiders barnepige", "Buffy", "Angel" og "Xena: Warrior Princess".

• Hvad ville du være når du blev voksen og vil du stadig være det?
Det kan jeg faktisk ikke huske. Jeg ved jeg ønskede noget, men hvad det var kan jeg ikke længere huske. Og den dag i dag ved jeg faktisk heller ikke rigtig hvad jeg vil være. Det der fylder mest i hovedet på mig er at jeg gerne vil være rask, eller lære at leve med mine sygdomme og så have et arbejde eller noget jeg kan leve af.

• Del en video af dig selv fra da du var yngre.
Der findes ikke videoer af mig da jeg var yngre, for der gjorde man ikke i sådan noget. Jo vi havde da et gammeldags videokamera, men det optog på videobånd, og dem smed vi ud for mange år siden.

• Hvad var dit yndlingslegetøj?
Hmm... Havde lidt barbie dukker og syede også en del tøj til dem i hånden, men jeg foretrak faktisk at lege med logoklodser. Vi havde en stor balje fyldt og den blev gerne tømt ud på gulvet mindst én gang om dagen.

• Hvad er den pinligste ting du husker du har gjort?
Jeg har sikkert gjort rigtig mange pinlige ting, men husker ikke helt hvad det er dog. Ved dog at jeg har været lidt af en træls forelsket lille tøs der fulgte efter dem jeg var vild med for at finde ud af hvor de boede osv. *Hahahahah* Lidt af en stalker var jeg nok. Derudover så gjorde jeg altid dumme ting. Var lidt af en klodset tøs.
Sang også i en gruppe af venner og vi dansede og sang altid for en af deres brødre og venner - PINLIGT! Sammen med dem og broderen og hans venner spillede jeg også ofte fodbold på en legeplads i nærheden af vores hjem, og da jeg løb efter bolden på et tidspunkt falder jeg over et hegn på ikke mere end 20 cm højt. I kan tro jeg blev flov. Igen - jeg var meget klodset.

• Vis noget du skrev da du gik i børnehave/0. klasse.
Det tror jeg slet ikke at jeg har noget af. Det er ikke sådan noget mine forældre gik så meget op i at gemme. Har faktisk meget få ting fra da jeg var lille.

• 3 sange du elskede at lytte til.
Jeg hørte så meget forskelligt musik at jeg ikke kun kan nævne tre sange, men jeg har i dette indlæg sat videoer ind af de bands jeg lyttede mest til og så de numre jeg hørte mest. :)

• Hvad var den sjoveste ting du klædte dig ud som til fastelavn/halloween?
Jeg ved faktisk ikke rigtig om der var noget sjovt jeg plejede at klæde mig ud som - det plejede faktisk bare at være som en kat eller noget lignende. Ikke ligefrem det mest kreative.

• Fortæl en sjov historie om noget du husker skete da du var lille.
Det er begrænset hvad der er sket af sjove ting da jeg var lille. Men ting som at invitere nabobørnene på hygge i vores svømmebasin, at vi til en af mine fødselsdage havde det så varmt at vi endte med at rende rundt i bar røv og ingenting, at vi en enkelt gang eller to var i Djurs Sommerland osv er vist hvad jeg kan fortælle. Ikke ligefrem den mest spændende barndom jeg har haft.

• Er der nogen specielle ting du har gemt fra du var lille?
Jeg har et par bamser fra da jeg var lille. En ræv som jeg fik da jeg var baby, og som jeg har vist frem her på bloggen før, og så er der en kanin og en bamse, som jeg ikke har kunne skille mig af med. Kaninen fik jeg på en tur til Bilka da jeg var meget lille (huske det tydeligt), og bamsen havde min far med hjem fra arbejde da han arbejde langt fra hjemmet. Derudover tror jeg ikke at jeg har noget.

• Hvad gjorde du af underlige ting som barn?
Som sagt før så gjorde jeg mange mærkelige ting. Jeg opfandt gerne på historier som jeg fik og fortalte mine venner. Fx at jeg kunne se væsner fra andre verdner og at jeg engang blev bidt på benet af en uhyggelig stor orm. Gik faktisk så langt til at tegne et bidemærke på huden for at få dem til at tro mig. *Hahahahah* Og på en spejderlejr overbeviste jeg nogle af de andre unger at der var ulve i skoven ved siden af vores lejrplads og at jeg kunne snakke med dem. Alt for livlig fantasi havde jeg dengang - eller... også dengang.. Det er nok stadig noget jeg har, for jeg dagdrømmer en del - om umulige og overnaturlige ting. Nok derfor jeg er så tosset med fantasy.

• Hvad er den mest uhyggelige ting du husker fra du var lille?
Det eneste jeg sådan lige kan komme i tanke om er noget min søster og jeg oplevede meget da vi var yngre. Vi fortalte ikke hinanden om det før mange år efter, men det viste sig at vi havde de samme oplevelser. Vi så begge en meget uhyggelig mand udenfor vores vinduer da vi var mindre. Det var dog ikke en... levende mand. For vi så ham også inde i huset. Løbe imod os når vi kom ud fra vores værelser. Som en ond ånd eller noget. Vi blev begge ret chokkeret over at opdage at vi begge havde set ham i så mange år. Derudover så havde vores skabslåger det også med at åbne og lukke af sig selv i køkkenet. Og ting faldt ned fra hylder osv imens vi var i rummene. Dér startede vores oplevelser med det åndelige. Vores forældre troede selvfølgelig ikke på det indtil de selv oplevede noget i det hus de bor i nu. Det var igen min søster og jeg der opdagede det først. Vi lå begge og sov og pludselig bliver et TV tændt og skruet op på max lydstyrke. Vi begge åbner døren til vores værelser og råber til hinanden at den anden skal slukke eller skrue ned. Men ingen af os havde rørt det. Så der startede det igen. Siden har vi så fundet ud af at det nok er en mand der går igen ude hos dem. "Fiskeren" kalder vi ham. Vi kan lugte ham en gang imellem og vi ser ham også på steder hvor det er umuligt at være i højden, men han er der. Og ting flyver også en gang imellem ud af skabe og ned af hylder.
Selv har jeg oplevet mange mærkelige ting i nærheden af hvor jeg bor nu. Også i min første lejlighed gik min udlejers afdøde mand rundt nede i min lejlighed.

Jeg vil ikke sige at jeg synes det er uhyggeligt længere. Jeg elsker det paranormale og er virkelig fascineret af det, men da jeg var yngre, synes jeg bestemt ikke denne ukendte mand var rar at have med at gøre. HAN var uhyggelig.

Åhh jo... Vi havde også en vindueskigger dengang. Vores nabo. Han gik og kiggede ind på os når vi sov og ikke havde så meget tøj på. Creep!

• Hvordan er verdenen anderledes nu end fra du var lille?
Hold da op. Hvor skal jeg dog starte? For det første, så havde vi i min familie ikke mobiltelefoner før jeg blev en... 6-7 år tror jeg? Det samme gælder en stationær computer - det var dog en del år efter. Der fandtes heller ikke DVD-film og CDer dengang. Der var det videobånd og kassettebånd. Kan huske det var meget "vildt" da det hele kom på en DVD eller CD. :)
Det hele var meget anderledes dengang. Også måden folk legede på som børn. Og sloges. Det er uhyggeligt at udviklingen har været så voldsom på så få år.

6 kommentarer:

 1. Total fedt indlæg :) Synes det er vildt sjovt at læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D Synes også det kunne være lidt skægt. :D

   Slet
 2. Mega sjovt at læse og se dine billeder..

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Typisk Mette-teenager nederst til venstre i collagen ;) Husker det som var det igår...

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)