Månedens Favoritter - August 2016

Jeg føler efterhånden at jeg gentager mig selv igen og igen hver måned, men hold nu op hvor er denne måned gået stærkt! Jeg føler vi først kun lige er kommet ind i August. Bliver helt stresset bare ved tanken om at dette år går ustyrligt stærkt. Men fordi vi er nået til den sidste dag, så er det også blevet tid til at kigge på de ting der har været mine favoritter i August måned.

Først vil jeg gerne nævne den trilogi jeg har læst. "All Souls" serien af Deborah Harkness. Hold nu op hvor har den optaget meget af min tid. *Hehe* Jeg har bare læst og læst og læst... Havde så svært ved at ligge de bøger fra mig, og på dage hvor jeg ikke havde mulighed for at læse, tænkte jeg næsten ikke på andet end netop at læse i dem. Det har været næsten besættelse fra min side af. Men de er altså også bare smadder gode! Kan varmt anbefale dem - læs eventuelt min anmeldelse her.

Jeg må også indrømme at jeg har været totalt forelsket i mine Morphe paletter. Har nogle stykker i min samling efterhånden og jeg leger med dem fra tid til anden og glæder mig til at lave en masse fine Efterårslooks med specielt to af dem. Og det er jo Efterår fra i morgen - i følge kalenderen - såå... de er allerede blevet lagt frem og er klar til at jeg får tid til at være lidt kreativ.

Jeg er også kommet godt igang med at bruge mine Tea Tree produkter fra The Body Shop siden jeg købte dem - læs mere her. Jeg kan endnu ikke se nogen effekt af dem, men det kommer vel? :D De er i hvert fald blevet en fast del af min morgen og aftenrutine og jeg er blevet ret glad for scrubben.

Den eneste mascara jeg har brugt denne måned er denne GOSH Show Me Volume Mascara, og den er faktisk ganske okay. Jeg elsker jo brandet GOSH og deres produkter, så jeg er glad for at denne mascara er en af de gode. :) Ikke sidste gang at jeg køber den.

Sidst men ikke mindst så er der nogle duftolier, som jeg har brugt stort set hver dag denne måned. Det er duftolier man drypper i vand i en af de der afbrændere til olier og voks. Disse olier købte jeg i Netto for to år siden - se indlægget her. De to dufte jeg har brugt sammen er Blue Water og Musk. Det giver en skøn frisk og samtidlig lidt maskulin duft. Virkelig lækkert og det er en sammenblanding der er rigtig god til denne overgang fra varmt til koldt vejr. Mums!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)