LookFantastic.dk Beauty Box - September 2016 - #LFBDay

Min September måneds Beauty Box fra LookFantastic.dk er en smule anderledes end den har været de sidste mange måneder – der er nemlig ikke noget ELLE magasin med. Jeg har fået at vide at det skyldes en lidt senere udgivelse af bladet der gør, at det ikke er med denne gang. Det skulle dog være som det plejer fra Oktober af igen. Mangler det dog lidt denne gang, da det ville have været hyggeligt at læse igennem sammen med min kop te.

Temaet for denne måneds Beauty Box er ”Happy #LFBDay”. Beauty boxen fylder nemlig to år og det skal fejres. Designet på boxen er bare så fint! Elsker at de har holdt den i en ren hvid farve og at detaljerne er i en flot blå metallic. Helt klart en box der skal gemmes til samlingen.

Her ser I hvad denne måneds box gemmer på:

● Argan – Liquid Gold BB Cream – 10 ml
Jeg er personligt ikke særligt god til BB cremer – de fungerer bare ikke med min olieret hud og da jeg ønsker god dækning pga. acne og psoriasis, så er disse bare ikke mig. Men folk der har pæn og jævn hud vil sikkert få rigtig meget glæde af en BB creme som denne. Den indeholder argan olie og 24 karat guld, som vil pleje og give huden glød og fugt. Den føles ikke fedtet, så kunne forestille mig at den er ret lækker på huden. Og selvom den kun findes i én farve, så skulle den kunne blende sig godt ind i ens egen hudtone. Jeg har prøvet på håndryggen og på mig blender den 100% ind i min hudfarve.

● bareMinerals – Mini Moxie Lipstick – 1,5 g
Jeg har altid gerne ville prøve noget fra dette brand, og da jeg så denne lille mini læbestift gemme sig i boxen blev jeg ret glad. Det er selvfølgelig en skam at det ikke er en fullsize, men ærligt? Så bruger jeg sjældent en hel læbestift op, så denne mini er perfekt.
Jeg har fået den i farven ”Get Ready”

● Lord & Berry – Mini Luminizer Stick – 0,7 g
Dette brand kender jeg en lille smule til. Jeg har nemlig to læbeblyanter liggende som jeg elsker! Derfor blev jeg også ret glad for at se denne strobing pen i en fin farve. Jeg bruger ikke selv strobing når jeg ligger makeup, men denne kan bruges til at highlighte under brynet, i øjenkrogen og andre steder man ønsker lidt shimmer. Perfekt!

● Bliss – Lemon and Sage Maximum Moisture Cream – 30 ml
Tidligere på året fik vi også en Bliss body butter med i Beauty Boxen, men det var bare med grapefrugt og aloe vera - en virkelig skøn duft. Denne gang er det med citron og salvie. Den dufter ikke nær så kraftigt, men selve cremen er super lækker alligevel.

● Christophe Robin – Purifying Shampoo – 75 ml
Den sidste purifying shampoo vi fik med løb jeg tør for for nogle uger siden, så jeg er virkelig glad for at se endnu en i boxen. Denne er en del større end den sidste, så der er til lidt længere tid. Disse shampoos går ind og renser ekstra godt - mere end alm. shampoos. Denne går specielt ind og fjerner tør hud i hovedbunden og efterlader håret dejligt blødt og lækkert. Glæder mig til at prøve den.

● Gatineau – Collagene Expert Eye Pads – 1 pakke
Jeg ved godt hvad min weekend skal bruges på - selvforkælelse! Det er disse eye pads jo perfekte til, så jeg tror jeg vil planlægge en spa-dag med det hele - fodbad, hårmaske, ansigtsmaske og så disse til øjnene. Håber de er gode. De lover i hvert fald at fjerne trætte og hævede øjne og reducere mørke rander. Lige hvad jeg har brug for. Ville dog ønske at vi havde fået flere med - altså til flere gange.Har I også fået boxen? Hvad synes I om den? Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)