Har fået blandet mig mine egne personlige Efterårs Glitters

Jeg elsker glitter og jeg elsker at lege med det i forbindelse med makeup looks. Jeg ligger lige pt. inde med 46 forskellige farver og vil rigtig gerne have mange flere. I know - jeg er en glitter-tosse. Men jeg har ikke lige præcis de farver jeg vil bruge til Efteråret. Så hvad gør man? Man blander da bare farverne selv! :D Det er præcis hvad jeg gjorde forleden. Har fået blandet mig 4 gyldne farver og en enkelt mørk. Og de er perfekte sammen.

De minder en smule om dem jeg har i forvejen, men det skyldes jo at det er dem jeg har brugt til at blande dem med. Men de lyse gyldne var ikke heeelt de farver jeg havde i tankerne, så brugte en 3-4 stykker for at blande den ønskede farve.

Det blev så til en meget lys gylden beige, en lys gulorange, en orange, en rødorange og en mørkegrøn med gyldne hint. Elsker dem og jeg glæder mig til at bruge dem i looks her til Efteråret.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)