Min planlagte fri-weekend blev hurtigt ændret

Ja jeg havde egentlig planlagt at holde fri-weekend denne weekend, nu hvor den sidste blev brugt sammen med familien og det bliver næste weekend også. Så havde faktisk brug for en weekend hvor der intet skulle ske. Men så lovede jeg at ville passe hunde i dag, og endte med at hjælpe med at pakke en masse kasser ud ude hos mine forældre, og nu har jeg også lovet mig selv væk hele dagen i morgen. Ups! Men så må jeg holde nogle fridage først på ugen i næste uge.

Men jeg er ret sikker på at det bliver en hyggelig dag i morgen. Vi starter ud med en tur i IKEA. Der skal bygges et udekøkken, så det skal der handles ind til, og det tror jeg så også at jeg ender med at hjælpe lidt til med bagefter. Håber så at vi får sluttet dagen af med en tur til stranden et sted - har vi i hvert fald snakket om. Der er ikke noget mere afslappende og magisk over at gå ved vandet, så det kunne jeg godt tænke mig at slutte weekenden af med.

Så jeg er altså ikke ret meget hjemme i disse dage, og det kan jeg godt se Prinsen er lidt utilfreds med. Han springer næsten op i armene på mig når jeg kommer hjem, og så slipper han mig bare ikke af syne igen. Han er blevet for vant til at jeg har været hjemme hver dag. Men han overlever sku nok. :) Det er nok nærmest mig selv jeg skal passe lidt på med. Jeg kan godt mærke at jeg presser mig selv ret meget til grænsen for tiden, men.. ARGH! Jeg må tage straffen efter d. 20 August hvor der igen kommer lidt ro på.

Nå.. Vil smutte. Vil lige skimte IKEAs hjemmeside lidt igennem inden jeg hopper i seng. Skal jo tidligt op igen i morgen og gøres klar til en lang dag hjemmefra. Håber I andre har en god weekend. :)

1 kommentar:

  1. Håber du får en dejligt tur imorgen og at du ind imellem får tid til at få slappet lidt af. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)