Mit Hjemmelavede Bogmærke - "Ræv i Spring"

I går aftes fik jeg idéen til et bogmærke jeg gerne ville lave. Det er ikke fordi jeg mangler et bogmærke, men jeg kan godt lide at have lidt at skifte imellem, og nu hvor jeg selv kan lave nogen, så tænkte jeg at det var oplagt. Lavede også et I får at se når der dumper en ny bog i postkassen og endnu et som ikke er til mig selv. Det får I også at se når tiden er inde til at vise det frem. Men i dag tænkte jeg, at jeg ville vise min nye lille ræv frem nu hvor jeg alligevel sad med min bog fremme.

Jeg havde brug for et aflangt bogmærke, men ikke et alt for kedeligt et, og så tænkte jeg at jeg ville prøve at lave en ræv der strækker sig helt ud. Og dette er så resultatet. Er blevet rigtig glad for det og overvejer at lave flere. Måske nogen mere neutrale, men jeg måtte bare have et med en ræv også. Så det brugte jeg hele min aften på i går. :D
Hvad synes I? Og ja det er lamineret, så I kan se solen spejle sig i den glatte overflade - det er ikke en fejl i farverne. Hvad synes I jeg skulle prøve at lave næste gang?

7 kommentarer:

 1. Du er så meget kreativ og dygtig søde.

  Jeg ejer ikke engang et bogmærke, så hvis du sætter gang i en ny karriere der, så sig lige til.. ha ha. Du burde gøre dine kreative evner til din levevej. Spring ud som kunstner søde. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker da mange gange. :) Hvad skulle det være med hvis det er? Jeg kan ikke leve af at være kreativ - desværre.

   Slet
  2. Uh det ved jeg ikke, måske bare med blomster eller et eller andet. ;P

   Slet
  3. Det kunne godt ske at jeg lavede et til dig en dag. ;)

   Slet
 2. Hvor er du vild bare lige at lave sådan et :D Det er så fedt

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)