Sjov og Spas Q&A #6


● Sidste modtagne SMS?
Den sidste SMS er fra min mor. Det var en SMS hvor jeg fik at vide at de ville være hjemme ved 16-tiden. Var nemlig nede og passe hunde i går, imens de var på Lyø for at tømme campingvognen og forteltet.

● Er du bange for eller nysgerrig på fremtiden?
Det skifter lidt fra dag til dag. Nogle dage er jeg super nysgerrig, men for det meste er jeg bange. Bange fordi jeg ikke ved hvad der venter mig. Bange fordi jeg nu ved at mine sygdomme vil forhindre mig i rigtig mange ting, både fysisk men også socialt. Min psoriasis forsvinder aldrig. Den skal jeg leve med resten af livet. Og min slidgigt i nederste del af ryggen og lænden forhindrer mig i rigtig mange ting. Og nu hvor jeg har fået en årsag til mine problemer socialt, så ved jeg også at det sætter nogle begrænsninger for mig. Så jeg tager en dag af gangen. Jeg er ikke meget for at tænke ret langt frem.

● Hvad gemmer du under din seng?
Udover et ton nullermænd, vildfarene ledninger og store kattehårtotter, så har jeg tre bedrollers under sengen. I dem er der ting jeg faktisk godt kunne smide ned i kælderen. Lidt tasker, stof og andre ting til symaskinen. Lidt udklædning osv... Rigtig mange blandede ting. Ting jeg ikke bruger dagligt. Så mine bedrollers er nok mere et sted hvor alt muligt ligger og roder i.

● Hvad har gjort dig mest glad i dag?
Har fået taget hul på en ny palette her til morgen, og det gjorde mig bare så glad, for hold nu op hvor er den lækker! Viser den frem her på bloggen i morgen. Det er den ultimative hverdags palette og den mest fantastiske palette til Efteråret. Jeg er så glad for mit køb. Kan slet ikke få armene ned igen.

● Hvad lyder altid som en god idé, men er det sjældent?
"Liiiige en times søvn mere..." - tanken der strejfer en når vækkeuret ringer om morgenen. Jeg er desværre ret god til at overtale mig selv til at gøre hvad min indre stemme siger. *Haha* Så jeg tager gerne den time mere, men ender mange gange med at det bliver et par timer og jeg er så smadret når jeg så endelig skal op. Så jeg skal gøre mere ud af at få sat det vækkeur og rette mig efter det. Komme op og komme igang med dagen. Og ikke komme alt for sent i seng.

● Hvad foretrækker du at lave, når du slapper af?
Puha... Læse, se TV-serier, stene på nettet... sidde på altanen.. Der er mange muligheder, men det er nok mest det med at sidde ned og bare lade alt andet ligge. Men sådan noget som gåture vil jeg gerne lidt mere igang med igen. Også selvom ankler og knæ driller til tider.

● Spiller du "Pokémon GO"?
Det gør jeg ikke nej, og jeg kommer nok heller ikke til det. For det første er min telefon simpelthen så sølle når det kommer til det med at holde strøm, så selvom den er fuldt opladet, så ville den løbe tør for strøm på under en time hvis det var. Og for det andet så siger det mig ikke rigtig noget. Bare fordi det er blevet super populært, så føler jeg ikke behov for at være med bare for at kunne være med i "kliken". Så nej.. Jeg spiller ikke "Pokémon GO".


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

2 kommentarer:

  1. Hvis der var frit valg på alle hylder
    Og helbredet ikke drillede , hvad ville du så lave? 😉 Vh Lone

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)