Turen gik til Odense Zoo for første gang i rigtig mange år

Jeg var meget ung - ret så lille faktisk - sidste gang jeg var i Odense Zoo, og jeg var lidt ked af ikke at være med sidste gang de gamle og min søster + kæreste var derinde. Så da de nævnte at de havde købt billetter og at jeg gerne måtte tage med denne gang, så blev jeg rigtig glad. Jeg har nemlig haft tænkt på at ville derind de sidste mange år, men bare aldrig haft råd. I går blev så dagen hvor vi endelig kunne få det til at passe og vejret var fint. Så jeg greb mit kamera som det første og hoppede med i bilen. Der blev taget 215 billeder, og disse er hvad jeg har valgt at gemme. :) Super hyggelig dag og sikke dog en masse skønne dyr! Billedspam here you go!3 kommentarer:

 1. Der er så hyggeligt i Odense Zoo.
  Ser ud til i havde en skøn tur og dejlige billeder..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er super hyggeligt. :)
   Det var en helt okay dag, men hold nu op hvor var der mange irriterende skrigende møgunger. :P Dét kunne jeg godt have undværet.

   Slet
  2. Ja man skal ikke tage derud i weekender eller ferier.. det er sindsygt.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)