Mød Bloggeren - Random ting du nok ikke vidste


● Jeg er typen der mange dage i forvejen forbereder hvad jeg skal have på, hvis jeg skal mødes med folk eller skal steder hen. Det er lidt... much, men det har jeg altid gjort. Jeg vil gerne være sikker på, at jeg har et outfit klar, da jeg ikke ejer ret meget tøj, såå.. ligger det gerne frem så det er klar på dagen hvor jeg skal have det på. :P

● Når jeg er igang med en virkelig god bog, så irriterer det mig hvis jeg skal ligge den fra mig og skal ud af døren. Også selvom det er noget jeg glæder mig til at skulle. Jeg tænker på bogen hele tiden imens jeg er ude, og det gør at jeg til tider godt kan virkelig meget stille. Jeg tænker på bogen! Jeg glæder mig til at komme hjem og læse videre! *Haha*

● Jeg ønsker mig større og fyldige læber. Jeg er lidt træt af at mine er så tynde og små og bare.... røvkedelige. :D Jeg vil gerne have nogle saftige læber så jeg kan bære nogle kraftigere og spændende farver på læberne. Men min mund er bare meget lille.

● Jeg bliver ikke Vinter-depressiv men derimod Sommer-depri.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)