#Blogtober - Bloggervisit #2

I dag har jeg givet en lille håndfuld skønne mennesker lov til at stjæle rampelyset lidt her på bloggen i anledningen af min Blogtober-måned. De har fået lov til at besvare lidt spørgsmål jeg har stillet dem, som omhandler Efteråret og deres forhold til årstiden. Spørgsmål som I kan finde og læse besvarelserne på i dette indlæg. Jeg elsker at have gæster på bloggen, så jeg håber at I vil tage rigtig godt imod dem. Her kommer de. :D
Camilla Saaugaard

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Jeg ser mest frem til at bladene begynder at skifte farve og falde af, og til at jeg kan begynde og bruge mine sweaters igen.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Jeg foretrækker at sidde indenfor, se en god film og hygge med min kæreste. Og så kan jeg også godt lide at gå ud i naturen og tage billeder.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Indenfor under dynen, høre lidt musik, blogge, tændte stearinlys.

● Kaffe, te eller kakao?
Helt klart kakao.

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Sweaters, kakao, stearinlys, varm jakke og en flot brunlig læbestift.
Blog - Instagram


Hejdi Norup

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Bliver nok slået ihjel for det, men jeg glæder mig til at juletingene begynder at komme frem haha! For nej det er ikke tidligere hvert år, det er altid samme uge butikkerne begynder år efter år 😉 derudover kommer både Junglebogen, The conjuring 2, x-men og vidst nok en til film, som jeg glæder mig til at se og gense! Men ellers så alle denfine farver der kommer på træerne, selvom jeg er lidt øv over vi ikke rigtigt har haft noget sommer vejr i år, da jeg mere er til varme end kulde 🙂

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Der vil jeg rigtig gerne gå nogle ture i skoven! Specielt langesøskoven som jeg elsker, men det skal ikke være mudret, men bare tørt og flot gyldent! Så jeg håber ikke der kommer en tidlig storm og fjerne alle bladende igen!

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Det må være en gåtur sammen med dem som står mit hjerte nær, f.eks ved langesøskoven! Derefter lave hjemmebagte boller og varm kakao, som skal nydes til en god film!

● Kaffe, te eller kakao?
Det eneste af de ting jeg ikke drikker, det er the.. Puh ha, det kan jeg virkelig ikke! Kaffe drikker jeg hvis nogen byder på en kop koppe, men det skal være sort - ikke noget mælk og sukker til mig 😉 men min favorit er kakao! Mmh! Super lækkert året rundt!

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
1. En god jakke! Jeg har endelig fået en mellemjakke, som jeg kan have på når min lædder(look) jakke er for kold og min vinterjakke er for varm!
2. En masse kakao pulver!
3. Bøger! Regnvejrsdage er læse dage!
4. Gummistøvler! Med vores danske vejr som konstant har pms, så er man nødt til at have nogle gummistøvler!
5. Vandfast mascara, for man vil jo gerne se pæn ud trods regnvejret 😉
Blog - YouTube - Instagram


Mette Doctor Lund

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Nu er jeg jo sportsfanatiker, så jeg glæder mig til at den amerikanske ishockey liga NHL atter kommer i gang i oktober. Men derudover glæder jeg mig til, at efteråret forhåbentlig rigtig viser sin smukke side frem i naturen. Elsker at gå nogle gode lange ture og nyde efterårsfarverne, for derefter at gå hjem og putte på sofaen med et tæppe og en kop varm kakao eller kaffe.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Jeg er et rigtig familiemenneske, og det smitter i høj grad også af på de ting, jeg godt kan lide at foretage mig. Når vi når hen til efteråret kan jeg godt lide at tage i skoven med min mand og nogle gange også min mor, for at samle ting til juledekorationer.
Når vi når efteråret, er det også ved at være på tide at få lavet de sidste julekort, så jeg kan få den skrevet og gjort klar til afsendelse senest 1. december.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Den perfekte efterårsdag for mig, er en dag, hvor jeg ingen huslige pligter har. En dag, hvor jeg kan stå op om morgenen og gå direkte i gang med noget, som får mig til at slappe af... de kan være at sidde og blogge, spille på computeren, lave kort, se en eller anden film eller serie eller bare noget lignende. En dag, hvor jeg kan gå i nattøj og hyggestrømper eller hjemmesko hele dagen. Solen må gerne være fremme, men det skal ikke være varmt, for det skal være putte under et tæppe eller en dyne vejr. I løbet af dagen skal min mand og jeg så ud og gå en lang tur, bare gå hånd i hånd og nyde naturen. Aftenen skal bruges på hygge herhjemme, gerne med lidt hjemmebagt guf i form af æbleskiver, pandekager eller vafler med dertilhørende varm kakao, mens vi ser enten noget sport eller en film, plus der skal være tændt en masse levende lys rundt i huset. Så hygger jeg bedst!!

● Kaffe, te eller kakao?
Puha, den var sværere... jeg drikker faktisk alle 3 slags... Dog er kakao typisk noget jeg nyder til fødselsdage eller på en kølig efterårsdag, hvor vi har været ude og gå. Jeg drikker helst ikke varm kakao uden flødeskum. Kaffe er lidt mere hverdagsdrik herhjemme, og te drikker jeg når jeg har lyst til noget andet end kaffe.

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
Bum bum... nu skal jeg lige tænke...
-Hjemmesko og/eller hyggestrømper er simpelthen noget af det, jeg skal være sikker på jeg har når sommeren er ved at gå på hæld.
-Kakao til at varme må også være en af dem. Det er krise ikke at have noget i huset, når jeg LIGE har lyst til det.
-En god hårkur. Når vi når hen mod efteråret og det bliver mere koldt og blæsende, så kan jeg mærke det på håret med det samme. Så omkring september-oktober måned begynder mit hår at få lidt ekstra opmærksomhed.
-En lidt sjov ting, som jeg ikke går et efterår i møde uden, er en simpel ting som kastanjer. Jeg elsker at gå og finde kastanjer og så bruge dem i dekorationer rundt omkring herhjemme.
-Normalt vil jeg jo også sige, at nogle gode bøger er et must have til de kølige efterårsdage, men nu hvor jeg ikke kan holde til at læse, så bliver det nok mere lydbøger for mit vedkommende. Med mindre jeg prøver at kaste mig over en af de mange nye bøger, der er kommet i samlingen henover sommeren.

Tak til GiZmo for at lade mig være med i dette indlæg.
Blog - Instagram - Twitter - Facebook (Privat) - Facebook (Blog)


Nina Neerdal

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Jeg har et par fede efterårsfester, der bliver afholdt i oktober, så dét glæder jeg mig især til. Og så skal jeg forbi Tivoli og opleve det – det er lang tid siden, og der er en fin, hyggelig stemning, når vejret bliver lidt koldere, og folk begynder at komme hinanden lidt mere ved. Desuden får jeg travlt med studiet, og i den forbindelse glæder jeg mig til at læse til eksamen på Møller i København, hvor de laver det bedste surdejsbrød og god kaffe.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Jeg kan godt lide efteråret i Danmark, når det ikke ender i det alt for vinteragtige (læs: slud og sne). Jeg glæder mig til at gå nogle ture i skoven blandt de nedfaldne blade for derefter at putte indenfor med et tæppe, en kop kaffe og netflix i dummeren. Det er som om, det er mere acceptabelt at råhygge, når vejret ligefrem inviterer til det.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
Årh, den er svær. Jeg kan godt lide, at mine dage er varierede, men hvis den først og fremmest er regnfri, er jeg allerede tilfreds. Jeg nyder den friske luft, og hvis dagen ellers byder på en date med en god veninde, et morgenfarvelkys af kæresten og en cykeltur gennem Københavns gader, har den været god, vil jeg sige.

● Kaffe, te eller kakao?
Ja, det må jo nok være en halvstærk cortado, men en tyktflydende kop kakao er der bestemt heller ikke noget i vejen med!

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
1. Når efterårsvejret først sætter ind, har min hud god glæde af en effektiv ansigtscreme. Her er jeg især glad for en fra La Roche Posay, som er rimelig pebret, men også drøj i brug. Og hvis man er sart i huden som mig, kan man glæde sig ekstra over, at den er fri for parfume og parabener.
2. Solbriller er et af mine yndlings accessories, og bare fordi vi går mod koldere dage, kan vi jo godt være heldige at se solen bare engang i mellem. Efter min stil må de godt være lidt chunky og med kant.
3. Farve på læberne kan pifte enhver grå efterårsdag op, og en mørk nuance er hverken for vild eller kedelig, hvis du spørger mig. Jeg er fan af læbestifterne fra KIKO, da de holder længe og koster næsten gratis.
4. Et par classic læderstøvler er cool og kan tåle det meste vejr, vi møder i efteråret. De bedste par støvler, jeg ejer, kommer fra Vagabond, da hælen er lavet af materialer, dine fødder vil takke dig for.
5. Der findes sååå mange fede læderjakker, og de er perfekte til den typiske efterårstemperatur. Gerne med det fede touch af biker chick, det kan jeg godt lide.
Blog - Instagram


Tina Westergaard

● Hvad ser du mest frem til i Oktober?
Jeg ser frem til at vi har nogle friweekender, hvor vi bare kan være familie, og hygge os sammen. Bare min kæreste, vores 2 børn og jeg. At vi kan tage på spontane udflugter og hygge os hjemme med at tegne eller lave kastanjedyr med vores søn.

● Hvad er din foretrukne ting at lave i Efteråret?
Gå ture i naturen og se på efterårets farver. Lege udenfor med mine børn, hoppe i vandpytter og rulle rundt i nedfaldne blade. Bage lækkert brød og kage til de mørke eftermiddage, og spise lækker mad med min familie.

● Hvordan ser din perfekte Efterårs dag ud?
At sidde inde og hygge med film og varm kakao mens det suser udenfor. Bare familiehygge i sofaen under et lunt tæppe oven på en dag i skoven med ungerne hvor vi har leget i blade og mærket vinden på kinderne. Eller en gåtur ved stranden og samle sten og kigge på bølgerne, med min kæreste i hånden, min datter på ryggen, og min søn der løber rundt og leger i det våde sand.

● Kaffe, te eller kakao?
Kaffe er jo et must med to små krudtugler der bliver passet hjemme, men en god kop varm kakao her i oktober er bestemt dejligt. Især hvis den lige får en klat vaniljeis.

● Hvad er dine 5 must haves i Efteråret?
- Uld ammeindlæg, det er simpelthen et must hvis man ammer her i de kolde måneder
- Netflix, til de holde efterårsaftener
- Gummistøvler, så jeg kan lege udenfor med børnene
- Hækletøjet, håber at jeg får lidt mere gang i hækleriet her i efteråret
- Lækker uld-vikle, til at bære min datter i
Blog - Instagram - Facebook


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)